Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?

Adresa

Praktický lékař gynekolog
nám. Sokolovské 261/17, Liberec

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

46 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
S
Ověřený profil
Umístění: Praktický lékař gynekolog Jiný

Já jsem s paní doktorkou velice spokojená Jakýkoli problém jsem měla, tak mě podrobně vyšetřila. Celé těhotenství bylo v pořádku a ještě mi poradila a pomohla, abych se nemusela zbytečně dívat na internet, protože někdy jsou tam úplné nesmysly Kdykoli zavolám nebo přijdu, tak je milá. Opravdu s paní doktorkou nemám žádný problém a to k ní chodím už 11 let a vše v pohodě Když jsem měla cysty a já nechtěla na operaci, tak mi pomáhala prášky a hlídala mě (každý týden kontrola) a cysty zmizely. Takže za mě velká spokojenost a za sebe paní doktorku mohu doporučit

L
Umístění: Praktický lékař gynekolog Jiný

Chodila jsem k této paní doktorce ještě před pár lety, než jsem se rozhodla změnit svého gynekologa. Byla mým prvním gynekologem, já celkově neznalá, předepsala mi hned první antikoncepci, kterou měla v systému (zeptala se pouze na cenovou mez a druh). Při bolesti při vyšetření mě poslala do háje, chovala se arogantně a dodala narážku na problém se zavedením zrcadel: "Co budete dělat až budete mít děti?!". Odcházela jsem absolutně rozhozená a strach z pravidelné prohlídky mám díky ní do teď, i když chodím již jinam.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní

V
Ověřený profil
Umístění: Praktický lékař gynekolog

Paní doktorku nepodoporucuji. Arogantní chování a neochota když se chcete na něco zeptat nebo máte obavy z něčeho tak vám Řekne nespechejte počkejte takové chování co jsem od ní zažila sem dlouho neviděla.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


M
Ověřený profil
Umístění: Praktický lékař gynekolog

S paní doktorkou mám špatné zkušenosti. Chodila sem k ni vic jak 3 roky za celou dobu mi delala akorat jeden jedinej ster na citologii, po kterém sem 4 dny spinila. Na roční prohlídky sem se k ni vždycky musela vnutit aby me vůbec vzala. A kolikrát ta jeji arogance? No sileny. Největší vrchol bylo když sme se s přítelem víc jak rok snazily o miminko tak sem nás chtěla oba nechat vyšetřit. A co mi na to paní doktorka odpověděla? Že na testy je ještě brzy. Nyní sem u jiného doktora a najednou po měsíci a půl čekáme pristi rok první přírůstek. Takze za me urcite jineho doktora.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


L
Ověřený profil

Sla jsem k ni s tim ze 14 dnu krvacim a zr me boli podbrisek, ktery me bolel i cele sestinedeli, takze o tom taky vedela. Vubec me nevysetrila, napsala nejake tablety a poslala domu. Po 18 dnech krvácení a zhorsujicich se bolestech jsem jela radeji na pohotovost, kde vysetreni ukazalo zbytky placenty po porodu a okamzita operace. K teto doktorce jiz nemam duveru a to nemluvim o jeji neustale zmene nalad a nevhodnem chovani. Podavam take stiznost na lekarskou komoru!

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Z
Ověřený profil

Zdravím všechny, 14 dní jsem měla menzes, i přesto, že beru hodně let hormonální tablety. Přijdu k paní Černíkové, na mojí žádost mě prohlédne na utz, pry je vše v pořádku a poradila mi, abych vynechala prášky na dva měsíce, že se vše "srovná" a že mi pak nasadí tablety s vyšší hladinou hormonů a vyfasovala jsem i menstruační kalendář a odešla jsem. Nedalo mi to a ihned poté jsem navštívila jiného gynekologa, a že přejdu k nim, i z duvodu chování paní Černíkové. Nejdřív mi jeho sestra sdělila, že neberou nové pacienty, když jsem ale uvedla jméno mé dosavadní gynekoložky, bez váhání mě přijali. Závěr? V děloze mi pan doktor našel myom - 2 cm, kvůli kterému jsem měla právě problémy s krvácením a následně mi bylo doporučeno zajet na operaci do Prahy (vzhledem k mé celkové anamneze). Když jsem tuhle informaci zavolala Černíkové, nechtěla o tom moc slyšet a ještě se mi vysmála, že se tyto "malé" myomy neoperuji (tzn
že jej na utz musela vidět a vědomě mi o tom neřekla). Takže kdybych dál navštěvovala Černíkovou, nechci ani domyslet, jak to mohlo dopadnout ... :( Takže milé dámy, pokud krvacíte jinak než obvykle, řešte to a nenechte se odbýt takovou kravovinou, že máte "jen" vyměnit prášky za silnější.
Takže nohy na ramena, dokud je čas.
.....pokračování - 3 dny po nalezení myomu krvácím do dnes (14.3.2017), mám hematometru (krev v děloze, která neodtéká), čeká mě teď víc operačních zákroků. Pokračování možná příště ;)

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


K
Ověřený profil

K paní doktorce chodím od svých 16ti let a jsem max. spokojená. Celé mé těhotenství proběhlo bez problémů, byla ve všem stoprocentní. Vyloženě nutí do kontrol, což mě vyhovuje, jsem na lékaře lajdák :-) Máme v rodině rakovinu děl. čípku, už jsem byla i na zákroku a vše v pořádku, hrozně pečlivá.


L
Ověřený profil

chtela jsem se tu optat kdo chodite k pani doktorce,musite mit od lekare razitko?diky


K
Ověřený profil

K paní doktorce jsem šla, protože v Liberci nemám jiného gynekologa a vyšetřila mě akutně. Bohužel jsem byla zhrozená ze zakouřené ordinace a jejích maxi gelových nehtů, což je v jejím oboru nepřípustné. Ani mi neudělala řádné stěry a hned mi dala širokospektrální antibiotika, aby mi to zabilo i ty "dobré" buňky. Nejsem s ní spokojená, proto při dalším problému vyhledám někoho jiného.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Ověřený profil

Já chodím k paní doktorce už 5rokem jsem sní naprosto spokojená.Když sem měla jakýkoliv problém vše vyřešila ihned.Můžu jen doporučit. Je příjemnáa vše vždy vysvětlí.Neměnila bych .


Došlo k chybě, zkuste to znovu