Porovnejte lékaře: gynekolog Liberec
SdíletSledovat MUDr. Vrkoč Ivo
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
pan doktror moc příjemný, ochotný, vše skvěle vysvětlý. Jen sestra, si hraje na paní důležitou, tak ta my moc nesedla..A za tou nechodím, ta není důležitá....
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Když jsem šla poprvé na gynekologické vyšetření pan doktor škoda do mě vrazil studenou železnou násadu a řekl držte to, krom lékaře se koukala i sestřička od stolu který stál přímo naproti. Musím říct, že něco tak hnusného jsem už nechtěla zažít, k doktorovi jsem šla, až po třech letech když jsem zjistila, že ten bývalí odešel a musím říct, že se to s předchozím zacházením nedá srovnat. Ten kdo nezažil zacházení jak ze středověku mého předchozího doktora, neví jak jsem za toho nového strašlivě ráda.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Přešla jsem na doporučení své kamarádky a opravdu si pana doktora nemohu vynachválit,ochotný, příjemný,sestra také velice příjemná.
doporučuji
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
příjemný,citlivý,snaží se vyjít vstříc,odborně na úrovni,doporučuji
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Jsem moc spokojená. Velice doporučuji.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Velmi milý a hodný doktor, není náladový jako jiní, má pochopení a myslím že i po odborné stránce je super. Rozhodně doporučuji.Jana
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Vynikající ve všech ohledech.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Touto cestou děkuji vyšší moci, že jsem měla náhodnou možností se dostat k tomu lékaři. Od gynekologa, který byl necitlivý a vše léčil antibiotikama se dostat k LÉKAŘI, který je opravdovým lékařem a ještě s bonusama,jako že je ( milý,klidný,pozorný,usměvavý....prostě luxusní člověk srdcem a rozumem )...tak to je pro mě nesmírný zázrak a štěstí.
Děkuji MUDr. Vrkočovi a jeho moc milé sestřičce za to že jsou takový jací jsou.
Moc si jich vážím!!!
Markéta
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pan doktor je nejlepší gynekolog, kterého jsem kdy měla. Čekáme s přítelem naše první společné miminko, už máme 3 větší holky doma. Je velice citlivý, jemný, starostlivý. Ptám se na spoustu věcí a vždy mě se zájmem naslouchá a zodpoví mi každý dotaz. Když potřebuji jakékoliv vyšetření, i přes to, že by mi jej měl udělat obvodní lékař, pan doktor mě doporučí s specialistovi. Vždy mi ve všem poradí a pomůže. Je lékařem na svém místě. Přeji si, aby tenhle stát měl více takových lékařů, realita je ale bohužel jiná.
Citlivy a usmevavy
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Perfektni lekař.Doporočuji vás všem kamaradkam,sama chvála.Diky
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pan doktor Vrkoč svým přístupem jak profesním tak lidským byl pro mě velikým překvapením po tom, na co jsem byla léta "zvyklá" u bývalého gynekologa. Paní Sestřička je také velmi milá a na svém místě.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)