Porovnejte lékaře: gynekolog Jihlava
SdíletSledovat MUDr. Poustka Jiří
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
S panem doktorem mám velmi dobrou zkušenost, ale také jsem zažila velké rozčarování a i pobouření, když jsem se objednala na vyšetření a pak po vstupu do ordinace na mě koukal úplně jiný doktor, který prý se s panem Poustkou v ordinaci střídá.
Sestra mě při objednání na nic takového neupozornila, považuji to za neseriozní, ba i za podvod. Jsem registrovaná u Poustky. Tento přístup mě zklamal.Do ordinace se také nelze dovolat, třebaže volám pouze v určených a omezených hodinách.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Zatím jsem se nesetkala s lepším gynekologem.Pan doktor je velmi pečlivý a starostlivý .
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
U pana doktora jsem absolvovala svoje druhé těhotenství.Za život těhotná
mockrát nebudu, je to moc hezké období, chtěla jsem klid, pohodu , prostě si
ten stav užít.Hodně jsem toho nastudovala z různých knih a sestavila jsem si
pro těhotenství svůj plán. Po konzultaci se svojí asistentkou jsem se
rozhodla na vlastní riziko nepodstoupit některá povinná vyšetření.Hlavně šlo
o testy na vývojové vady ( na potrat bych stejně nikdy nešla ani kdyby mimi
bylo nemocné) a chtěla jsem v těhotenství jen jeden ultrazvuk.K panu
doktorovi jsem přešla s určitými obavami, protože můj předchozí gynekolog o
nějakých mých plánech nechtěl ani slyšet.Pan doktor Poustka řekl, že se
individuálnímu přístupu nebrání, jen trval důsledně na tom, aby byl
provedený záznam o odmítnutých vyšetřeních do dokumentace.Bylo jasné, že mi
musí kvůli tomu věnovat o dost více času a musím říct, že jsem
nezaznamenala, že by mi to dal jakýmkoliv způsobem pocítit.Hlavně se mi
líbilo a ocenila jsem, že se celou dobu těhotenství choval spíše jako
pečlivý pozorovatel, připravený řešit problém, až když nastane.To znamená,
že nebral moje těhotenství jako nemoc a nesnažil se , jako mnozí jiní, mne
strašit možnými komplikacemi.Zkrátka díky panu doktorovi jsem se po celou
dobu cítila naprosto bezpečně a jako skutečný partner. Chci panu doktorovi
moc poděkovat za profesionální péči a vřele jej i jeho skvělou sestřičku
doporučuji.
P.S:Musím reagovat na příspěvek o pupečníku kolem krčku.Nedalo mi to a něco
jsem si o tom přečetla.Třeba na internetu v odborných poradnách píšou, že
jde o záležitost s velmi častým výskytem, miminkům prakticky nikdy
nevadí.Nedá se to navíc prý ani nijak ovlivnit, miminko se v děloze hýbe a
pokud je pupečník kolem krčku dnes , příště už tam být nemusí.Pokud se na to
vůbec přijde, častější kontroly se nedělají a porod se sleduje obvyklým
způsobem.Takže ty výrazy na adresu pana doktora jsou trochu divné.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Pana doktora zajímají pouze peníze.Když zvolíte placenou službu je velmi spokojen,když nééééé je jak citrón.Kde to jsme???
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (16)
Pana doktora muzu jen vrele doporucit.I jeho sestricka je velmi mila a ochotna.
Jsem v jejich peci jiz s druhym tehotenstvim a nemuzu si ztezovat vubec nanic.
Jen tak dal......A preji mnoho dalsich spokojenych pacientek.Pulicarova A.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (2)
PAN DOKTOR POUSTKA JE OPRAVDU NEJLEPŠÍ.DNES JSEM BYLA U NĚHO NA VYŠETŘENÍ,SICE JSEM ČEKALA DELŠÍ DOBU VČEKÁRNĚ,JINAK SI NEMŮŽU STĚŽOVAT.VŮBEC VYŠETŘENÍ NEODBYL.VYŠETŘIL MĚ POSTUPNĚ OD STĚRŮ,AŽ PO VAGYNÁLNÍ SONO.A ZJISTIL,ŽE MÁM ZÁNĚT A NAPSAL MY RECEPT.SESTŘIČKA JE TAKY VÁŽNĚ NEJLEPŠÍ.JSEM RÁDA ŽE JSEM KNĚMU PŘEŠLA ZPÁTKY,OD MUDR.KREJČOVÍ.PROTO ŽE UNÍ VYŠETŘENÍ BYLO HROZNÝ.KDYŽ JSEM CHTĚLA ABY MĚ POSLALA DO NEMOCNICE NA GYNEKOLOGII ABY MĚ TAM UDĚLALI VAGYNÁLNÍ SONO,TAK ŘEKLA ŽE MĚ NENAPÍŠE VŮBEC ŽÁDNÝ DOPORUČENÍ NA TO VYŠETŘENÍ.
Souhlasím s hodnocením (11) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Teda já nevím některý lidi jsou fakt ulítlý. Mě, když přijde esemeska v neděli večer v půl desátý, tak si v první řadě řeknu, že jsem ráda, že něco přišlo, že to funguje, v druhý řadě si řeknu, že doktor, místo aby byl třeba na koncertě, tak se o mě stará. Pak asi nebudu volat v pondělí v půl osmý ráno, protože je pravděpodobný, že se nedovolám. Tak zavolám odpoledne. Pokud jsem ale vynervovaná, tak zvednu zadek a za doktorem zajdu. Je totiž otázka, jestli může některý věci vůbec říkat do telefonu. Když se doktor tváří v pohodě a k tomu se zasměje, je to dobrý, nejspíš neumírám. A myslet si, že když mi někdo chce poslat zprávu a má sledovat, jestli zrovna nemám narozky, nebo menses, tak je z jiný planety. Čauki
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Teda já nevim některý lidi jsou fakt ulítlý.Mně když přijde esemeska v neděli večer v půl desátý, tak si v první řadě řeknu, že jsem ráda, že něco přišlo, že to funguje, v druhý řadě si řeknu, že doktor, místo aby byl na koncertě, tak se o mně stará.Pak asi nebudu volat v pondělí v půl osmý ráno, protože je dost pravděpodobný, že se nedovolám.Tak zavolám odpoledne.Pokud jsem ale vynervovaná, tak zvednu zadek a za doktorem zajdu.Je totiž otázka jestli může některý věci vůbec řikat do telefonu.Když se doktor tváří v pohodě a k tomu se zasměje, je to dobrý, nejspíš neumírám.A myslet si, že když mi někdo chce poslat zprávu, že bude sledovat, jestli zrovna nemám narozky, nebo před menses, to je fakt z jiný planety.Čauky.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Hodnotila bych to asi takto: když se pan doktor dobře vyspinká, tak má přístup vcelku přátelský, pokud ne, tak se člověk mnoho nedozví. Ostatně nedozví se toho mnoho ani když má náladu dobrou. Během těhotenství mi oznámil, že má dítě 2 -3 x šňůru kolem krčku, že je veliké, atd. Na dotaz, jestli je něco špatně byla odpověď jen mávnutí rukou!!! Ale predevším, žádný další zájem, častější kontroly, prostě vůbec nic... Jediný zájem byl o 1000 kč za DVD s 3D ultrazvukem a tím to skončilo!
S manželem jsme tedy jeli do jiné nemocnice k panu profesorovi, který se při popsání situace zhrozil, jaký je Dr. Pouska ignorant a diletant. Při jeho vyšetření zjistil z jaké strany je šňůra kolem krčku, jaká hrozí rizika. Dále zjistil, že dítě vůbec není tak velké, jak Dr. Poustka tvrdil, nastínil různé případné situace porodu a pododal vysvětlení ohledně jejich řešení... Z takového přístupu získá člověk jistotu, že bude mimčo v pořádku a není odkázán na černé myšlenky!
Tedy mi zde můžete dávat klidně nesouhlasná hodnocení, ale toto jsou prostá fakta o odbornosti a zainteresovanosti pana Dr. Pustky.
Mimojiné čekání v čekárně 1,5 hod. a více hodin je v 9. měsíci těhotenství vynikající zážitek!!!
Souhlasím s hodnocením (19) Nesouhlasim s hodnocením (10)
I já patřím k těm, která jsem měla pocit, že s příchodem MUDr. Poustky přišel do Jihlavy lékař naprosto jiného chování, s bezva vybavenou ordinací.Ovšem pak začal být problém i s objednáváním, telefon věčně vyvěšený, což potvrdila i ústředna a nakonec zjištění, že objedvávat se smíte pouze v době, která je na internetu - chudák, kdo ho nemá. Ale to není to, co chci sdělit. Když se vyskytl první zdravotní problém, byla jsem vyrozuměna formou sms, že nález je pozitivní. Zpráva mi byla odeslána ve 21,30, zrovna, když jsem si vychutnávala svůj dárek k padesátinám - koncert v Praze. Je to fakt super forma sdělování. Když jsem se hned v pondělí pokoušela dovolat, tak pan doktor ještě nepřišel, znovu ještě nepřišel a pak už měl pacientku a neměl čas. Když jsem naléhala, že chci konzultaci oč jde, byla jsem odbyta, že o nic vážného a následoval obrovský smích, do jaké doby se ta zaslaná sms trefila.Zavěsila jsem.
Rozhodla jsem se, že změním lékaře. Věřte-nevěřte, ale po 14 dnech po zaregistrování u jiného lékaře, jsem již po operaci. V listopadu jsem byla totiž nekvalitně vyšetřena a další nálezy mi vůbec nebyly sděleny,naopak jsem byla označena důrazně, že jsem zdravá! Mojí těhotné dceři asi nestačila moje zkušenost a rozhodla se, že zůstane, když ji celou dobu ošetřoval, ale nepočítala s následujícím postupem. Pan doktor jí řekl, že jsou pouze dvě možnosti, že buď přejde od VZP k pojišťovně MV - formuláře měl hned po ruce na stole, anebo, pokud by tak neudělala, musela by si péči hradit, protože VZP ho za těhotné znevýhodňuje. Nebudu psát další věty, protože to už by mi ani nikdo neuvěřil, ale dcera se rozhodla pro variantu třetí - nenavrhovanou, odešla stejně jako já k jinému gynekologovi.
Jen pro věrohodnost tohoto, co jsem zde uvedla, uvádím, že jsem si, samozřejmě, tyto zkušenosti nenechala pro sebe a navštívila jsem VZP Jihlava, kde jsem na oddělení zdravotní péče celý postup gynekologa popsala.
Není vhodné, abych citovala slova pracovníka,který mě přijal,nemám jeho souhlas. Jen tolik, bylo mi potvrzeno, že to, co pan doktor dělá je nelegální, VZP hradí za těhotné vše,takže na lanaření k jiné pojišťovně má lékař zřejmě jiný důvod. Pracovník VZP mi schválil odchod od tohoto lékaře na plné čáře. No, jen tak dál, pane doktore!
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (17)
Jsem u něj od chvíle co převzal pacientky po předchozí doktorce a jsem velmi spokojená.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Pan doktor je sice odborník, ale někdy je jeho jednání a chování k pacientkám dosti zvláštní, zdá se, že chce mít vše rychle hotové a trochu to odbývá... ze začátku býval lepší... škoda. Sestřičku má velmi milou
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Díky panu doktorovi a jeho příjemné sestřičce jsem si svoje těhotenství opravdu užívala a na návštěvy u nich v ordinaci se opravdu těšila, protože jsem si tam při příjemné konverzaci dobře odpočinula.
Pana doktora mohu jenom doporučit.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Nejlepšííííí
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (1)