Adresa

DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049
Myslbekova 23, Děčín

Na této adrese online kalendář není aktivní

Soukromý pacient (bez pojištění)


Bělení zubů • Od 3 500 Kč

Odstranění zubního kamene a pigmentací • Od 500 Kč

Zubní šperky • 650 Kč


Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí

Služby a ceník služeb

Ceny jsou pro pacienty bez pojištění

Ostatní služby


Myslbekova 23, Děčín

Od 3 500 Kč

DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049



Myslbekova 23, Děčín

Od 500 Kč

DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049



Myslbekova 23, Děčín

650 Kč

DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049

Zkušenosti

Specializace

  • dentální hygiena

16 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
M
Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049 Jiný

Pí.Kubátová je vždy milá, ochotná, profesionální.
Chodíme k ní celá rodina a nemůže si ji vynachválit.
M. Řezníčková-Kaňková.

V
Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049 odstranění zubního kamene a pigmentací

Paní Kubátová je ohromně příjemný člověk a velký odborník,všechno perfektně vysvětlí,poradí,chodím k ní moc ráda.

B
Ověřený profil
Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049 Dentální hygiena

Paní Kubátová je nejpříjemnější dentální hygienistka, jakou jsem doposud navštívil... Milá, usměvavá, svojí práci rozumí a je na ní vidět, že ji dělá ráda a záleží ji na pacientovi nejen ze zdravotního hlediska, ale i normálně lidsky.Vše vysvětlí a nesnaží se z lidí tahat zbytečné peníze, jako to bohužel dělá spousta jiných odborníků např. v Praze. Děkuji za ošetření a příště opět nashle. Martin Bažant


Ověřený profil
Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049

Zubařů se všeobecně hrozně bojím. Už jen to křeslo mi způsobuje paniku, ale chystala jsem se na svatbu a chtěla jsem prostě vypadat dokonale. V Teplicích, kde jsem bydlela má hygienistka skončila a po přestěhování do Děčína jsem hledala náhradu. Narazila jsem na paní Kubátovou a řekla si, že to prostě zkusím. A nelituji! Návštěvy u ní jsou příjemné, nic nebolí, vždy mi řekne co se bude dít. Přístup je dokonalý a přemlouvám k návštěvě i své rodiče a sestru. S péčí co byla v Teplicích se to prostě nedá srovnat. Neměnila bych.


Ověřený profil
Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049 prevence zubního kazu, odstranění zubního kamene

Na zubní hygienu docházím pravidelně již několik let a jsem velmi spokojena. Paní Kubátová je velmi příjemná a hlavně profesionál


L
Ověřený profil

Paní Kubátová (dříve slečna Sedláčková) je nejlepší dentální hygienistka, kterou znám. Mohu doporučit. Má milý a lidský přístup, neustále se usmívá, odvádí kvalitní práci a ošetření nebolí. :-)


M
Ověřený profil

Na dentální hygienu jsem dříve chodila v Ústí nad Labem, ale tentokrát jsem se rozhodla navštívit ordinaci v místě svého bydliště. Musím říci, že rozhodně nelituji. Slečna Sedláčková je příjemná, ráda vše vysvětlí, prostě odbornice na svém místě. Příště se těším, až ji zase navštívím.


P
Ověřený profil

Dne 6.1.14 jsem navštívila ordinaci dentální hyg.a jen musím potvrdit hodnocení ostatních pacientů...velice příjemná,milá,citlivý přístup,ochota pacientovi pomoc,svou práci odvádí svědomitě,zodpovědně a s úsměvem.Podstoupila jsem odstranění zubního kamene a jsem ráda že jsem navštívila právě tuto ordinaci a těším se na další návštěvu.Všem,kdo to potřebují doporučuji.


K
Ověřený profil

U zubaře po deseti letech. Odstranění velmi masivního zubního kamene. Myslel jsem že je to nemožný ale během 3/4 hodiny dokázala slečna Sedláčková zázrak. Ani to nebolelo a jako bonus všechno proběhlo ve velice příjemné atmosféře. Vpodstatě se tam příště těšim.
K.


L
Ověřený profil

Slecna Sedlackova je velmi prijemna,ma profesionalni pristup,ale zaroven i lidsky.Jsem spokojeny a moc doporucuji navstevu ordinace.Protoze takove pomoci jake se vam tam dostane tu nikde nenajdete.Dekuji jeste jednou!


Došlo k chybě, zkuste to znovu