MUDr. Bohumila Kropáčová

Pediatr Více

Šternberk 1 adresa

27 názor

Adresa

Casper
Olomoucká 1304/31, Šternberk

Na této adrese online kalendář není aktivní

Soukromý pacient (bez pojištění)


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

27 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
H
Ověřený profil

Paní doktorka Kropáčová je vzorem lékaře moderní doby.Její vysoká odborná erudovanost se snoubí s čistě lidským a laskavým přístupem k malým pacientům a jejich rodičům a prarodičům.Jsme jejími klienty již hodně dlouhou dobu a práce paní doktorky a sester má stále vysokou profesionální a lidskou úroveň.Díky Nováčkovi,Krátcí a Ševčíkovi

S
Ověřený profil

paní doktorku sem měla vždy ráda a vážila si jí.ovšem přihodilo se něco,co mě na ní mrzí a doufám,že to byl jen zkrat z únavy :-(

H
Ověřený profil

Nejlepší paní doktorka, kterou jsem poznala, opravdu. Vřele doporučuji! Škoda, že jsme kvůli změně bydliště museli změnit dětského lékaře, ale moc na ni vzpomínám:)


R
Ověřený profil

Paní doktorku Kropáčovou hodnotím velice dobře a tímto ji všem vřele doporučuji. Kdykoliv je ochotna (třeba i telefonicky) poradit, probrat diagnózu, doporučit řešení ..... jako pediatr je pro mne opravdový profesionál!


J
Ověřený profil

Každý má právo vybrat si lékaře,proto radím, těm, co nejsou spokojeni, ať odejdou a uvidí, jak budou spokojeni jinde. Já si nemohu stěžovat, k paní doktorce chodím více jak 10 roků a většího odborníka pro děti neznám. Jsem spokojená, je velmi pečlivá a k dětem vždy milá. Množství pacientů, které ošetří, svědčí o tom, že je velmi schopná.


S paní doktorkou jsem byl spokojen již jako dítě, kdy se o mě starala jako primářka dětského oddělení ve šternberské nemocnici. Nyní se stará jako soukromá dětská lékařka o moji dceru a její lidský přístup je stále stejný. Tuto doktorku doporučuji všem, co mají děti. Poradí i po telefonu či mailem. Opravdový odborník zaměřený na děti a dorost. MB


Ověřený profil

K paní doktorce chodím již dlouhou dobu. Vždy mi pomohla, je velice starostlivá a pečlivá. Ani z dětství na ni nemám žádné špatné vzpomínky. Myslím si že je jedna z nejlepších dětských lékařek ve Šternberku.


Jsem velice spokojená, paní doktorka je pečlivá, milá k dětem, doporučuji všem.


Bezkonkurenční pediatr ve Šternberku


"nedoporučuji, nemáme ji rádi a odcházíme, je hrozně nenasytná."


Na tento názor se nedá nereagovat a škoda, že ten kdo tento názor napsal nemá v sobě kousek cti se podepsat pod tento článek!!!!

Pracuji také ve zdravotnictví a nesmírně si ctím a vážím paní doktorku, vlastně ne, pro mě to bude pořád paní primářka. Neznám lékaře, který se chová k dětem, rodičům, tak jako paní primářka Kropáčová.
Nikdy nezapomenu,jak byla skvělá po mém porodu,v tu chvíli mi vše vysvětlila jako laikovi a né zdravotníkovi. Já ji byla za to nesmírně vděčná, protože v tu chvíli jsem byla matka a ne zdravotník. Vzpomínám, když jsem měla problémy se synem a paní primářka byla doma, pozvala mě k ní domů a tam prohlédla mého syna. Znáte lékaře, který by se takto zachoval Já tedy ne ! Proto si ji nesmírně vážím a děkuji.
Kdykoliv mám nějaký problém, nikdy jsem ji neslyšela nemůžu, končím, odcházím. Neznám ordinaci která je tak navštěvovaná jako její. A je plná rodičů a dětí, kteří jsou tam dobrovolně a rádi a přijdou zase a to je pro lékaře to nejlepší vysvědčení. Myslím si, že paní primářka by si zasloužila daleko víc procent než nabízí tabulka.
V chování paní primářky člověk cítí upřímnost a je ten nejlepší odborník ve Šternberku.
Malénková


Došlo k chybě, zkuste to znovu