MUDr. Bohumila Kropáčová

Šternberk 1 adresa

Bohumila Kropáčová
Casper

Olomoucká 1304/31, Šternberk 785 01

• Paní doktorka Kropáčová je vzorem lékaře moderní doby.Její vysoká odborná erudovanost se snoubí s čistě lidským a laskavým přístupem k malým pacientům a jejich rodičům a prarodičům.Jsme jejími klienty již hodně dlouhou dobu a práce paní doktorky a sester má stále vysokou profesionální a lidskou úroveň.Díky Nováčkovi,Krátcí a Ševčíkovi

• paní doktorku sem měla vždy ráda a vážila si jí.ovšem přihodilo se něco,co mě na ní mrzí a doufám,že to byl jen zkrat z únavy :-(

• Nejlepší paní doktorka, kterou jsem poznala, opravdu. Vřele doporučuji! Škoda, že jsme kvůli změně bydliště museli změnit dětského lékaře, ale moc na ni vzpomínám:)

• Paní doktorku Kropáčovou hodnotím velice dobře a tímto ji všem vřele doporučuji. Kdykoliv je ochotna (třeba i telefonicky) poradit, probrat diagnózu, doporučit řešení ..... jako pediatr je pro mne opravdový profesionál!

• Každý má právo vybrat si lékaře,proto radím, těm, co nejsou spokojeni, ať odejdou a uvidí, jak budou spokojeni jinde. Já si nemohu stěžovat, k paní doktorce chodím více jak 10 roků a většího odborníka pro děti neznám. Jsem spokojená, je velmi pečlivá a k dětem vždy milá. Množství pacientů, které ošetří, svědčí o tom, že je velmi schopná.

• S paní doktorkou jsem byl spokojen již jako dítě, kdy se o mě starala jako primářka dětského oddělení ve šternberské nemocnici. Nyní se stará jako soukromá dětská lékařka o moji dceru a její lidský přístup je stále stejný. Tuto doktorku doporučuji všem, co mají děti. Poradí i po telefonu či mailem. Opravdový odborník zaměřený na děti a dorost. MB

• K paní doktorce chodím již dlouhou dobu. Vždy mi pomohla, je velice starostlivá a pečlivá. Ani z dětství na ni nemám žádné špatné vzpomínky. Myslím si že je jedna z nejlepších dětských lékařek ve Šternberku.

• Jsem velice spokojená, paní doktorka je pečlivá, milá k dětem, doporučuji všem.

• Bezkonkurenční pediatr ve Šternberku

• "nedoporučuji, nemáme ji rádi a odcházíme, je hrozně nenasytná."

Na tento názor se nedá nereagovat a škoda, že ten kdo tento názor napsal nemá v sobě kousek cti se podepsat pod tento článek!!!!

Pracuji také ve zdravotnictví a nesmírně si ctím a vážím paní doktorku, vlastně ne, pro mě to bude pořád paní primářka. Neznám lékaře, který se chová k dětem, rodičům, tak jako paní primářka Kropáčová.
    Nikdy nezapomenu,jak byla skvělá po mém porodu,v tu chvíli mi vše vysvětlila jako laikovi a né zdravotníkovi. Já ji byla za to nesmírně vděčná, protože v tu chvíli jsem byla matka a ne zdravotník. Vzpomínám, když jsem měla problémy se synem a paní primářka byla doma, pozvala mě k ní domů a tam prohlédla mého syna. Znáte lékaře, který by se takto zachoval Já tedy ne ! Proto si ji nesmírně vážím a děkuji.
    Kdykoliv mám nějaký problém, nikdy jsem ji neslyšela nemůžu, končím, odcházím. Neznám ordinaci která je tak navštěvovaná jako její. A je plná rodičů a dětí, kteří jsou tam dobrovolně a rádi a přijdou zase a to je pro lékaře to nejlepší vysvědčení. Myslím si, že paní primářka by si zasloužila daleko víc procent než nabízí tabulka.
    V chování paní primářky člověk cítí upřímnost a je ten nejlepší odborník ve Šternberku.
    Malénková