Adresa

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Oborová zdravotní pojišťovna


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

18 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
J
Ověřený profil
Umístění: MEDICOM Clinic augmentace

NEDOPORUCUJI !!! Augmentace prsů. Po nevydařené operaci jsem šla na dvě jiné kliniky, kde potvrdili, ze paní doktorka zvolila špatný postup operace a doporučovali reoperovat nejdříve rok po první operaci. Kdežto paní doktorka mně doporučila abych si levý prs masirovala, že se to upraví, když se to, světe div se, neupravilo, tak chtěla operovat hned, ale jenom levý prs s tím, že si reoperaci a hostpitalizaci budu hradit sama. Dnes 2 roky po operaci, šetřím na reoperaci a nové implantáty, protože na moji malou, útlou postavu doporučila pani doktorka obrovské implantáty a ani po 2 letech si na ně nemůžu zvyknout. Když jsem při vstupní kontrole říkala, že si vůbec neumím tu velikost představit, tak mně doporučila ať si naplním sáčky vodou a vycpu si tím podprsenku!! Odpověď plastického chirurga na prestižní klinice. Než taková prsa, jaká mně paní doktorka Franců udělala, to už bych radši měla ty své původní.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní

D
Ověřený profil

U paní Mudr. Franců jsem v září 2013 podstoupila augmentaci. Za mě dostává hvězdiček 6. Byla úžasná, profesionální, lidská. Počínaje konzultací, kdy mi vše vysvětlila, na vše odpověděla, přes samotný zákrok, kdy se chovala jak naprostý profesionál, před i po operací za mnou přišla, vysvětlovala, ptala se, až po pooperační péči, která také předčila má očekávání. Za mě jednoznačně DOPORUČUJI!

Ověřený profil

NEDOPORUČUJI!!!!U paní doktorky jsem byla na rhinoplastice kde mi sekaly hrbol a upravovali špičku..Paní doktorka mně operovala, a také se mnou všechno předem probrala. Jen mně zaráží že mně po operaci nepřišla zkontrolovat, ale dělala to jiná doktorka.. Cca PŮL roku po operaci mám na nose na 3 místech malé hrbolky, které jdou vidět. Když natáhnu kůži na hřbetu nosu vidím i jasné zářezy po sekání, bojím se promnout oči aby to nešlo vidět. Ve vnitřku jizvy jsou ale nejdou cítit ani vidět,horší je to z venku. Hrbolek zůstal malý, na to mi paní doktorka řekla, že NIC NEVIDÍ, a že jsou HRBOLKY NORMÁLNÍ! za nos se stydím víc než předtím! DĚKUJI paní doktorce za "KRÁSNÝ" nosík..

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


P
Ověřený profil

Po delším váhání jsem se také rozhodla k augmentaci prsou na klinice MEDICOM VIP v Brně. Profesionalita a skvělý přístup paní primářky Franců a celého jejího týmu mě přesvědčil, že jsem si vybrala dobře. Mám obrovskou radost z perfektní práce a navíc jsem se setkala s týmem skvělých lidí. Mohu vřele doporučit! Petra


J
Ověřený profil

U paní doktorky jsem podstoupila augmentaci prsou - na klinice Medicom VIP Brno, a mohu ji jen vřele doporučit. Přestože se necítila po zdravotní stránce fit, konzultaci, na kterou jsem čekala 6 týdnů, se mnou provedla - nechala mě nejprve samotnou sdělit svoje požadavky a pak sama na ně reagovala. Tím stylem, že se snažila dostát mému požadavku tak, aby to zdravotně bylo bez rizika a bez nehezkého výsledku. Ukázala mi ještě další alternativy, které by šly provést. V den operace se s každou pacientkou seznámila, opět vše probrala, načrtla si na tělo co potřebovala a sdělila, co mě hned poté čeká. Je pravda, že na operačním sále ještě před narkozou byla přísná na personál (snažila se spěchat a nedělat žádné prostoje), ale hned po operaci se opět objevila na pokoji a podívala se na každou, jak vypadá. Na naše dotazy ihned odpovídala - já měla např. dotaz, jakou přesnou velikost impl. použila, a ona se šla podívat a přišla mi to říct. Zkrátka profesionál. Týden po operaci jdu na kontrolu a pokud bych měla nějakou neg. zkušenost, dám ještě vědět.


N
Ověřený profil

U paní doktorky jsem podstoupila augmentaci prsou na klinice Medicom VIP. Musím práci paní doktorky velmi pochválit. Z povislých dvojek mám plné čtverky a jsem moc spokojená. Paní doktorka je velmi milá, vše vysvětlí, vyslechne Vaši představu. Můžu jedině doporučit a děkuji za super výsledek!!


S
Ověřený profil

Všem vám tyto negativní názory věřím, zažila jsem si také své...měla mě operovat a po operaci jsem se dověděla, že mě neoperovala, naprosto mně lhala do očí před operací, po operaci se na mě také vykašlala, protože jsem byla ve špatném stavu, tak si asi nechtěla přidělávat starosti, nic už po ní nechci, několikrát jsem ji žádala o pomoc, ale bez výsledků....ani omluvy jsem se nedočkala, jen špatně odvedené práce a vleklých zdravotních problémů - za mě zásadně nedoporučuji. Aby nebyly zmařené další životy, mnohdy psychika je horší než fyzický vzhled, pamatjte na to.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


B

Dobrý den,Když jsem četla ty negativní názory tak jsem docela začala pochybovat,ale předemnou byla u paní doktorky na plastice moje dcera a byla velice spokojená i jizva po operaci se ji pěkně hojila.Moje dcera měla velice moc otázek a po operaci taktéž.Paní doktorka se ji vždy snažila věnovat a odpovídat. Tak jsem se negativními názorama nenechala odradit a šla jsem za paní doktorkou. Paní doktorka byla při konzultaci příjemná, dokázala mi odpovědět na všechny mé otázky, rozptýlila moje obavy, operace proběhla vpořádku na moji žádost mě tam nechali o den dýl,jizvy se mě pěkně hojí a mám pěkné plné trojky a jsem moc spokojená já i můj manžel. Moc paní doktorce děkuji a všem mohu jen doporučit.


Rozhodně paní doktorku nemohu doporučit! Nechala jsem si od ní zvětšit prsa a dopadlo to hrozně. Každý implantát je jinak vysoko a jeden je blíž k hrudní kosti než druhý. Výsledkem jsou nepřirozená a nehezká prsa, za která se stydím. Paní doktorka tvrdí, že žádný rozdíl nevidí a že reoperace není nutná. Jedním dechem však dodává, že mi prsa opraví, pokud si za to znova zaplatím. Co mi tedy chce opravovat, když žádný rozdíl nevidí, to netuším....! Toto je velmi neprofesionální a nelidské. Obrátila jsem se na vedení kliniky, kde mi byl zákrok proveden, to ale nereaguje. Zvažuji právní kroky, protože já jsem svým závazkům dostála a za zákrok zaplatila. Paní doktorka provedla špatnou práci, kterou by si měla opravit! Rozhodně je lepší se těmto problémům vyhnout, takže nikomu paní doktorku nedoporučuji!

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


U paní doktorky Franců na Medicomu v Brně jsem byla před 6 měsíci na abdominoplastice, u konzultaci mě vše vysvětlila,popsala celý zákrok, a měla se mnou velkou trpělivost, protože jsem měla spousty dotazů a obav.Na zákrok jsem čekala asi 2 měsíce, s výsledkem jsem moc spokojená, jizva se mi zahojila bez problémů, už se ztrácí...moc se těším na plavkovou sezónu, paní doktorce mohu jen poděkovat za skvěle provedenou práci.


Došlo k chybě, zkuste to znovu