MUDr. Monika Záhumenská

Neurolog Více

Zlín, Luhačovice 2 adresa

34 názor

Adresy (2)

Ordinace
Kotěrova 5546, Zlín

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Oborová zdravotní pojišťovna


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí
Ordinace
Masarykova 315, Luhačovice

Na této adrese online kalendář není aktivní

Soukromý pacient (bez pojištění)


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

34 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
R
Umístění: Ordinace Jiný

Jsem u paní doktorky 12 let. Nemám ráda patos, na své soukromí jsem citlivá, ale prostě cítím potřebu jí poděkovat. Předešlé dvě neuroložky mi dokázaly ulevit pouze velkými dávkami léků, které mi postupně přestávaly účinkovat, což bylo dost děsivé.. Zde jsem se setkala s přítupem, který mne ohromil i uklidnil. Od první návštěvy se snažila hledat jinou cestu, povzbudila mne a psychika jak známo hraje velkou úlohu.. Všechno ohledně mé diagnozy promýšlí a snaží se nic nezanedbat. Jsem pro ni bytost, ne jen materiál na běžícím pásu. Totéž jsem slyšela od vícera jejích pacientů, proto je také možné, že si v čekárně posedíte-já tohle naprosto chápu. Navíc mne nikdy neodmítla, když jsem potřebovala pomoci urgentně.. Paní doktorka je velká kapacita navíc s lidským přístupem. Moc děkuji a přeji jen to dobré.

M
Ověřený profil
Umístění: Ordinace Zdravotni problemy

Pani doktorku urcite nedoporucuju ,myslim ze kdyz mate bolava zada tak pomuze ????ale kdyz se jedna o neco s cim si nevi rady tak neresi problem .
Nikdy vice

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní

B
Ověřený profil

Mudr. Mistríková mě poslala ne EEG z důvodů, že se mi podlomilo koleno a upadla jsem na zem. EEG popisovala MUDr. Záhumenská a jako diagnózu stanovila epilepsii a doporučila brát Convulex, což mi Mistríková předepisovala 8 let a zakázala mi řídit auto. Po 8 letech, jsem napsala žádost o radu na epilepsie.cz, tam mi odpověděla MUDr. Zárubová z Thomayerovy nemocnice, ať přijetu k ní na vyšetření a ať si vezmu záznamy z EEG. Když to EEG viděla, tak mi řekla, že to není epilepsie, že je to něco neškodného, co mají 2% lidí a ověřila si to tím, že během 1/4 roku mi udělala 2x EEG a magnetickou rezonanci, čímž se potvrdilo, že to není epilepsie. Také mi řekla, že MUDr. Zárubová u ní nedávno byla na stáži a dnes už by prý takový záznam z EEG jako epilepsii nehodnotila. Ale co mi to pomůže, když jsem 8 let jedla léky poškozující játra a nemohla jsem řídit auto?

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


11 hodnocení z 33 z jediné adresy IP: GG.BDF.DA.BBF (11)
Podle mě jasné zneužití tohoto serveru v prospěch hodnocené lékařky.
at už je to velmi velmi spokojený pacient (což pochybuji) nebo paní doktorka samotná.
Nechutný fakt.


Ověřený profil

S migrénami zápasím už téměř třicet let a teprve v posledních letech mám díky paní doktorce léky, které záchvat skutečně zastaví. V minulosti jsem prošla řadou neurologických vyšetření a výsledkem bylo jen konstatování, že se musím s nemocí naučit žít. Paní doktorka mě jako první pozorně vyslechla, vyšetřila a uvážila všechny možnosti, jak mi pomoci. Jsem jí za její přístup velmi vděčná a všem jejím pacientům přeji úspěšnou léčbu. Marcela Juráková, Uherský Brod


K neurologům chodím s různými problémy už od malička. Dělím je do 3 skupin. Ti, co ublíží, ti co neublíží ani nepomohou a ti co pomohou.
Paní doktorka mi velmi pomohla, odhalila příčinu problémů, nad kterými předchozí doktorka mávla rukou se slovy, že na kontrolu chodit nemám. Je pečlivá, příjemná, chytrá, neustále se vzdělává. Na příčinu přišla už při první návštěvě, nasadila terapii, objednala mě na další potřebná vyšetření. Od té doby již žádné problémy nemám.
Děkuji, paní doktorko !


Ověřený profil

Zajímavé. že ta nejlepší hodnocení jdou opakovaně ze stejných adres,není to trapné?


Ověřený profil

paní doktorka by se měla zamyslet a seknout s řemeslem,mamku tak zanedbala,že skončila pod nožem chirurgů a že měla na mále o tom raději nemluvím,hold paní doktorka spěchala na dovolenou.Vyhledejte raději jiného odborníka


vynikajici pani doktorka.moc mi pomohla od migren.


Na doporučení známých, jsem tuto PANÍ DOKTORKU navštívila a jen je mi velmi líto, že takových odborníků, jako je ona není více! Klobouk dolů před její odborností, přístupem k pacientovi, jejímu vystupování a chování! To je prostě lékař na 1 s ***
...


Došlo k chybě, zkuste to znovu