Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?

Adresa

Nemocnice Strakonice
Radomyšlská 336, Strakonice

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Oborová zdravotní pojišťovna


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

8 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
M
Umístění: jiné místo Jiný

Myslím že nejlepší doktorka. Na mě vždy milá vždy pomohla a poradila. Jelikož je mladá tak se mi sní o některých věcem mluví lépe než třeba s nějakou starší doktorkou

Ověřený profil

Paní doktorka je neskutečně arogantní, nepříjemná, je to naprostý neodborník, jen se hrozínm toto, že až budu rodit bude mít službu!!! Zdá se mi, že v nemocnici není ona pro nás, ale my pro ni!A to ji znám od dětství!

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní

Dobrý den s paní doktorkou jsem byla velmi spokojená,co se týče profesionality,tak si nemohu stěžovat.Moc mi pomohla i po psychické stránce po porodu,za což jí moc děkuji.....J.šafandová


M

Nemohu souhlasit s těmito špatnými názory. Já jsem měla paní doktorku u svého druhého porodu a ač se moc nevybavuje a tváří se možná trochu povzneseně než ostatní, tak odvedla porod velice profesionálně a pokud jsem něco potřebovala vědět,vždy odpověděla a nemůžu souhlasit,že se chová jako fracek. Odvedla svojí práci tak jak má a myslim,že u porodu není třeba kecat o kravinách a příjemně se tvářit na každého. Kolikrát,když jsem slyšela co všechno maminky trápí a bolí a fňukají,řeší kraviny,tak se jim ani trochu nedivím.U porodu je důležité,aby jste spolupracovaly s personálem a poslouchaly jejich rady!A ještě se tady někdo zmínil,že paní doktorce zemřelo její chybou, nejedno dítě po porodu. Prosím vás, nechte těchto komentářů!


T
Ověřený profil

Velmi velmi příjemná paní doktorka! Jako vyjukané prvorodičce byla velmi ochotná odpovědět na všechny i nesmyslné dotazy!!!


J

Velmi příjemná a ochotná mladá lékařka.


T
Ověřený profil

Nejlepší!!!


K

z touto lékařskou jsem se setkala při mém rizikovém těhotenství když jsem 14 dní ležela na gynekologii, je to velmi arogantní ženská, k pacientům se chová velmi nadřazeně,a nelidsky. Absolutně jí nedoporučuji dle mého názoru této lékařky jde akorát strach.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Došlo k chybě, zkuste to znovu