Kpt. Stránského 999/5, Praha 9, Praha 19000
KU
S paní doktorkou nemám dobré zkušenosti, často se mnou nejednala jasně, přeběhla rychle od tématu pryč. V podstatě jsem měla pocit, že ji vždy zdržuji a nezajímají ji moje problémy. Chodila jsem jako mladistvá a později do 23 let. Později jsem zjistila po změně lékaře, že mám miom už dlouho, což mi neřekla. Absolutně špatně řešen prvoinfekce oparu - problémy do budoucna.
B
Barbora
S paní doktorkou nemám bohužel moc dobrou zkušenost. Návštěva byla většinou velmi rychlá a často jsem měla pocit, že mi moc nenaslouchá….Také hned předepisuje hormonální léky, a to i pro velmi mladé dívky. Vybavení ordinace také není moc moderní.
T
Tereza Skalická
Paní doktorka Vetešníková Koubová je pro mě víc než jen gynekoložka – je oporou, a člověkem, kterému plně důvěřuji. Jsem vozíčkářka a už to samo o sobě může znamenat komplikace – ale u paní doktorky jsem se nikdy necítila méněcenně nebo přehlíženě. Naopak. Její přístup je vždy trpělivý, empatický, lidský a zároveň naprosto profesionální.
Jedním těhotenstvím mě provedla s klidem a jistotou a teď už spolu jedeme druhé kolo – a i tentokrát vím, že jsem v těch nejlepších rukou. Dokáže vysvětlit vše srozumitelně, nic nezlehčuje ani nedramatizuje,(na rozdíl ode mě)...:)..naslouchá a vždy bere ohled na mé specifické potřeby. To, jak kombinuje odbornost s lidskostí, by mělo být standardem ve zdravotnictví.
Moc děkuji za vše a s čistým svědomím ji doporučuji všem ženám – nejen těm, které potřebují víc pochopení nebo specifický přístup. Takový přístup by si totiž zasloužila každá z nás.• Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová • Jiný •
Alena Koubková
Jsem velice spokojená s profesionální péčí i s laskavým přístupem paní doktorky a i sestřičky. Mohu jen doporučit!
Mirka B.
Úžasná paní doktorka, velmi empatická, erudovaná a vysoce profesionální. Pacientům se věnuje na 100%. Za celých cca 15 let, co jsem k ní docházela, než jsme se přestěhovali na opačný konec ČR, byla tou nejlepší doktorkou, jakou si jen člověk může přát. Několikrát mi skvěle poradila, častokrát uklidnila v nepříjemných situacích a trpělivě zodpovídala mé četné dotazy, a že jich za tu dobu bylo. Moc děkuji za ukázkovou péči.
Petra Ell.
Skvělá paní doktorka, nikdy jsem se nesetkala s takovým přístupem jako tady. Vše vysvětleno, nikdy si nepřijdu, že bych otravovala nebo se musela bát na něco zeptat. Okamžitá odpověď po emailu i pomoc telefonická.
K paní doktorce jsme se dostala na doporučení od své kamarádky a jsem opravdu nadšená.
Více takových lékařů s tímto přístupem a zkušenostmi.
Doporučuji!• Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová • Jiný •
M.M.
Paní doktorka je asi fajn když ji nic nevyruší ze zajetých kolejí, cca rok a půl jsem chodila na preventivky, byla milá, vtipkovala, poradila mi i s řešením jednoho zdravotního problému.
Pak jsem ale nečekaně otěhotněla s určitým druhem antikoncepce a nestačila jsem se divit jak se chovala. Najednou mi oznámila, že nemá čas si semnou povídat, byla velmi neempatická, nesvolná k diskuzi, říkala mi především rizika. Následně jsem pak změnila gynekologa takže jsem měla porovnání a těhotenství najednou mohlo normálně probíhat. Myslím, že by se měla zamyslet nad svým lidským přístupem.• jiné místo • Jiný •
JP
Paní doktorku můžu všem jen doporučit. Je to odbornice na pravém místě, ochotná, vstřícná a vždy dokáže dobře poradit. Moc mě pomohla a zachránila od opětovného návratu do nemocnice.
D.H.
Neni co vytknout, uz 10 let muj gynekolog a jen spokojenost, opravdovy zajem o pacienta, objednaci doba primerena...
Jindřiška Pučálková
Nejlepší gyndařka na světě!!!Normálně se k ní vždycky těším,odvede Vám pozornost,povídá si s Vámi jako s kamarádkou,hodná,milá,vtipná,trpělivá,na me dotazy rychle odpovida(email),rychle objednání Všade ji chválím a doporucuji!!!Jestli má někdo špatnou zkušenost se svymi gyndari,tak bezte k paní Vetešníkové a změníte názor!!!Za mě uplny TOP
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den.MAm takový problém mám myomi na děloze a mam problem s menstruaci někdy je v termínu v pořádku ale jindy krvácím i mimo cyklus.posledni jsem měla mimo cikkus 1.4 v nemocnici mi pichli inekci kombinovanou za zastavení po ní bych měla mít menstruaci ale už 14 dni mám nález ze budu krvácet a nic:(mám bolesti v podbřišku až mě píchá do levé strany byla jsem stím u gynekologa dál.mi hormony na vyvolání ale vylezl jen hlen a tam u toho čárka s červenou krvy a jinak nic pořád mě bolí břicho a nečekaně mi lezou žaludeční šťávy.je to normální?dekuji
Dobry den,
problém myomu je v tom, ze delaji nepravidelne, obvykle silne krvaceni a bolesti podbrisku. když navíc ještě rychleji rostou, je vhodne opracni reseni. Když nerostou, pak bych Vam doporučila IUS-nitrodelozni systém Levosert nebo Mirena na zmirneni krvaceni a menstruacnich bolesti. Obvykle se diky tomu lze operaci vyhnout.
Dobry den,v 22+2 tt,mi byla v nemocnici namerena cervikometrie 45 mm,CS bylo 0.Dnes,25+2 tt,jsem byla u sveho gynekologa,ktery mi nameril delku cipku 30 mm,CS uvedl 0.Gynekolog se tvaril,ze je vse v poradku a nedoporucil mi ani zadna opatreni jako je klidovy rezim.Pouze mi naplanoval pristi kontrolu za 10 dni.Chtela jsem se zeptat na Vas nazor,zda je zapotrebi dodrzovaz nejaky klidovy rezim ci nikoliv?Nechapu,jak je mozne,ze za tri tydny se cipek tak zkratil nebo,zda mereni probihalo pokazde jinak?V nemocnici jsem si vedoma toho,ze jsem mela plnejsi mocovy mechyr.Nerada bych neco podcenila a zajima me Vas nazor.Dekuji.
Dobry den,
ja bych dodala, ze je opravdu lepsi, aby mereni delal jeden lekar. Klidovym režimem nic nezkazite. Vyckejte na kontrolu a uvidíte, kdyby tam docházelo ke zkracovani, musí se to resit.