MUDr. Radka Vetešníková-Koubová

Gynekolog Více

Praha 1 adresa

80 názor

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?

Adresa

Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová
Kpt. Stránského 999/5, Praha 9, Praha

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Oborová zdravotní pojišťovna


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Zkušenosti

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

80 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
M
Umístění: Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová Jiný

Úžasná paní doktorka, velmi empatická, erudovaná a vysoce profesionální. Pacientům se věnuje na 100%. Za celých cca 15 let, co jsem k ní docházela, než jsme se přestěhovali na opačný konec ČR, byla tou nejlepší doktorkou, jakou si jen člověk může přát. Několikrát mi skvěle poradila, častokrát uklidnila v nepříjemných situacích a trpělivě zodpovídala mé četné dotazy, a že jich za tu dobu bylo. Moc děkuji za ukázkovou péči.

P
Umístění: Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová Jiný

Skvělá paní doktorka, nikdy jsem se nesetkala s takovým přístupem jako tady. Vše vysvětleno, nikdy si nepřijdu, že bych otravovala nebo se musela bát na něco zeptat. Okamžitá odpověď po emailu i pomoc telefonická.
K paní doktorce jsme se dostala na doporučení od své kamarádky a jsem opravdu nadšená.
Více takových lékařů s tímto přístupem a zkušenostmi.
Doporučuji!

M
Ověřený profil
Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka je asi fajn když ji nic nevyruší ze zajetých kolejí, cca rok a půl jsem chodila na preventivky, byla milá, vtipkovala, poradila mi i s řešením jednoho zdravotního problému.
Pak jsem ale nečekaně otěhotněla s určitým druhem antikoncepce a nestačila jsem se divit jak se chovala. Najednou mi oznámila, že nemá čas si semnou povídat, byla velmi neempatická, nesvolná k diskuzi, říkala mi především rizika. Následně jsem pak změnila gynekologa takže jsem měla porovnání a těhotenství najednou mohlo normálně probíhat. Myslím, že by se měla zamyslet nad svým lidským přístupem.


J
Umístění: Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová Jiný

Paní doktorku můžu všem jen doporučit. Je to odbornice na pravém místě, ochotná, vstřícná a vždy dokáže dobře poradit. Moc mě pomohla a zachránila od opětovného návratu do nemocnice.


D
Umístění: Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová Jiný

Neni co vytknout, uz 10 let muj gynekolog a jen spokojenost, opravdovy zajem o pacienta, objednaci doba primerena...


J
Umístění: Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová Jiný

Nejlepší gyndařka na světě!!!Normálně se k ní vždycky těším,odvede Vám pozornost,povídá si s Vámi jako s kamarádkou,hodná,milá,vtipná,trpělivá,na me dotazy rychle odpovida(email),rychle objednání Všade ji chválím a doporucuji!!!Jestli má někdo špatnou zkušenost se svymi gyndari,tak bezte k paní Vetešníkové a změníte názor!!!Za mě uplny TOP


I
Umístění: Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová Jiný

K pabi doktorke chodim tak rok. Doporučila mi ju manzelova maminka.
Prve tehotensti se nam bohuzel nepovedlo a pitratila som. Pani doktorka somnou celu tuto tazku situaciu prezivala cez email kde odpovedala bleskovo a ja som mala pocit ze jej na pacientoch zalezi... Vyborny pristup.
Teraz prebieha druhe tehotenstvo pani doktorka je velmi mila a jej sestricka (skovenka) tiez.
Pani doktorku mozem len doporucit.


L
Ověřený profil

K paní doktorce Vetešníkové-Koubové jsem přešla z Gyncentra, kde jsem nebyla spokojená a udělala jsem tu nejlepší věc. Nejvíce oceňuji její individuální a ochotný přístup; v ordinaci vysvětluje, co je třeba udělat, odpovídá trpělivě na jakékoliv dotazy a je opravdu pečlivá. Dodržuje i časy objednání, což je velice příjemné. Nadstandardní péči poskytuje i v případě e-mailové komunikace, kdy reaguje v podstatě obratem. Velmi citlivě probíhalo i vyšetření dospívající dcery, která – stejně tak jako já – nemá díky skvělé paní doktorce z gynekologické prohlídky absolutně žádný strach. Obě dvě i s paní sestřičkou jsou nesmírně milé a fajn po lidské stránce, moc za to děkuji. Lucie Špalková


Ověřený profil
Umístění: Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová

Pravděpodobně dobrý diagnoze, ale nepřijatelný přístup.

Doktorka udělala ultrazvuk, předem jsem poprosila aby dala nám kopie, měla jsem i USB pendrive, řekla že není schopná, přesto vytiskla 2 fotky pro pojišt'ovnu. Ale pro nás ne, musela jsem nafotit telefonem, ale je to špatná kvalita.

Předpisovala hned hormon, prý jinak se nedá problém dcery řešit. Nechtěly jsme dát hned hormon pro 12-ti letou holku, a vypadá že už její problém je vyřešený, přírodním způsobem.


Ověřený profil
Umístění: Soukromá ordinace MUDr. Radka Vetešníková-Koubová

Paní doktorka i sestřička jsou obě skvělé ženy. Za dobu co tam chodím jsme nikdy neměla pocit, ze bych jednu nebo druhou nějakým způsobem obtěžovala. A že si kolikrát myslím , že mám fakt zbytečné dotazy. Kdykoliv napíšu e-mail nebo volam vždy se mi dostane odpovědi ve velmi krátkém čase. Paní doktorka je velmi pecliva, citlivá a člověk na svém místě. Již 3 tehotenstvi k ni dochazim a díky ni se cítím v bezpečí a vím, ze je o nás postaráno jak nejlépe to jde.
Paní doktorko a sestřičko moc děkuji za to ze děláte svoji práci tak jak ji děláte :).JP


Došlo k chybě, zkuste to znovu

Odpovědi

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den.MAm takový problém mám myomi na děloze a mam problem s menstruaci někdy je v termínu v pořádku ale jindy krvácím i mimo cyklus.posledni jsem měla mimo cikkus 1.4 v nemocnici mi pichli inekci kombinovanou za zastavení po ní bych měla mít menstruaci ale už 14 dni mám nález ze budu krvácet a nic:(mám bolesti v podbřišku až mě píchá do levé strany byla jsem stím u gynekologa dál.mi hormony na vyvolání ale vylezl jen hlen a tam u toho čárka s červenou krvy a jinak nic pořád mě bolí břicho a nečekaně mi lezou žaludeční šťávy.je to normální?dekuji

Dobry den,
problém myomu je v tom, ze delaji nepravidelne, obvykle silne krvaceni a bolesti podbrisku. když navíc ještě rychleji rostou, je vhodne opracni reseni. Když nerostou, pak bych Vam doporučila IUS-nitrodelozni systém Levosert nebo Mirena na zmirneni krvaceni a menstruacnich bolesti. Obvykle se diky tomu lze operaci vyhnout.

MUDr. Radka Vetešníková-Koubová

Dobry den,v 22+2 tt,mi byla v nemocnici namerena cervikometrie 45 mm,CS bylo 0.Dnes,25+2 tt,jsem byla u sveho gynekologa,ktery mi nameril delku cipku 30 mm,CS uvedl 0.Gynekolog se tvaril,ze je vse v poradku a nedoporucil mi ani zadna opatreni jako je klidovy rezim.Pouze mi naplanoval pristi kontrolu za 10 dni.Chtela jsem se zeptat na Vas nazor,zda je zapotrebi dodrzovaz nejaky klidovy rezim ci nikoliv?Nechapu,jak je mozne,ze za tri tydny se cipek tak zkratil nebo,zda mereni probihalo pokazde jinak?V nemocnici jsem si vedoma toho,ze jsem mela plnejsi mocovy mechyr.Nerada bych neco podcenila a zajima me Vas nazor.Dekuji.

Dobry den,
ja bych dodala, ze je opravdu lepsi, aby mereni delal jeden lekar. Klidovym režimem nic nezkazite. Vyckejte na kontrolu a uvidíte, kdyby tam docházelo ke zkracovani, musí se to resit.

MUDr. Radka Vetešníková-Koubová

Veškerý obsah publikovaný na portálu ZnamyLekar.cz zejména Otázky a odpovědi, má pouze informativní charakter. Internet nepředstavuje plnohodnotnou náhradu lékařské péče poskytované specialistou.

Zkušenosti

Související vyhledávání