Adresa

DENTICS
Plk. R. Prchaly 414, Pustkovec, Ostrava

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Všeobecná zdravotní pojišťovna


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Zkušenosti

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

20 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
M
Ověřený profil

Pan MUDr. Marek Baran je skvělý lékař. High tech mi opravdu zachránilo zbytek zubu, který mi jinde zničili a chtěli vytrhnout. 1 plomba za 3000 Kc a preventivní prohlídka za 1700 KC (bez odstraneni zubniho kamene) mi připadá opravdu cena světová...
Nevýhoda je odlehlá ordinace a pak velmi dlouhé časy objednání (cca 1,5-2měsíce), a to i vpřípadě akutních potíží jako je rozpadlý zub.

Ověřený profil

Za celý svůj život jsem si se zuby užila své a bez efektu.Až jsem přišla do ordinace Dentics dr. Baran s.r.o. a pan MUDr. Marek Baran mi konečně vrátil úsměv na tvář.je to prostě profesionál na svém místě.Nemůžu nic vytknout ,za mne 1*****.Tímto moc děkuji, ne jen za sebe,ale také za celou mojí rodinu.

D
Ověřený profil

Profi práce a profi vybavení. Vyvrtal mi dost poškozený zub, naskenoval jeho 3D tvar a vyrobil během 30 minut keramickou vložku, kterou mi ještě během umrtvení do zubu vložil. Žádné otisky a čekání do příští návštěvy. Fakt high tech.


A
Ověřený profil

Výborný stomatolog i člověk, který mi pomáhá mé "neopravitelné" zoubky dát do pořádku. Pan doktor je pohodový a usměvavý člověk, stejně tak jeho sestřičky. Ošetření je absolutně bezbolestné. Už se těším na den, kdy se opět budu smát od ucha k uchu...:-)


H
Ověřený profil

Marek ano, ale Zdeněk -to byla třída...! :-)


je profík


dobrý den, náhodou jsem při dlouhodobém služebním pobytu v Londýně musel z důvodu úrazu vyhledat služby stomatologa. Na doporučení jsem se dostal do dentálního centra DENTICS v centru. Při příjmacím pohovoru jsem zmínil, že u nás v Ostravě máme shodou okolností také kliniku s takovým názvem jehož jsem . K mému velkému údivu se mi dostalo odpovědi, že vše je v naprostém pořádku jelikož Dr. Marek Baran, který ordinaci vede má zde, kde údajně stále dojíždí jako specialista, velice dobrou reputaci. V momentě kdy jsme vše probrali se ke mne chovali jako v bavlnce. Ani ve snu by mne nenapadlo že tady bude souvislost. Na závěr se mi dostalo ubezpečení, že jsem v nejlepší péči a vše dokončíme v ordinaci v Ostravě. Mám nesmírný zážitek.. kupodivu, neřekl bych, že to někdy řeknu ... těším se na ošetření. Pavel M.


Dr. Bezbolestný. Také jsem při zákroku usnul, už 2x ;) Dokonce i má žena a dcera se díky němu přestaly bát chodit k zubaři...
Ale vážně, líbí se mi jak přístup Dr. Barana a jeho personálu, tak prostředí a profesionální vybavení (jsem klientem jeho nové ordinace v centru Ostravy, do Polanky to mám dál). Vždy mi bylo podrobně vysvětleno, jak bude postupovat a proč, dokonce s nákresem. Tady mám vždy pocit, že mne rádi vidí a že se snaží udělat vše proto, aby můj chrup co nejlépe ochránili (dokonce jsem se dočkal příslibu, že dožiji s vlastními zuby... no uvidíme). Služby dentální hygienistky také oceňuji, zlepšení po půl roce je markantní. S podobným přístupem bych se rád setkával i u jiných lékařů a také bych byl ochoten si připlatit, bohužel jsem na nikoho stejně dobrého s podobnou filozofií nenarazil... Kajetán Kučera


Jednu chybičku jsem našla...Je ženatý...


Velmi příjemné jednání, pečlivost a profesionalita! Co víc si může pacient přát!


Došlo k chybě, zkuste to znovu

Zkušenosti