Adresa

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Všeobecná zdravotní pojišťovna


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

46 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
Ověřený profil
Umístění: DENT MEDICO s.r.o. replantace zubů

Nechal jsem si u paní doktorky zhotovit celou horní dutinu ústní pomocí fazet metodou Cerec. Musím říct že paní doktorka je velice profesionální.
Dokonce Vám řekne kdy by jste se měl připravit na bolest, co zrovna dělá a ráda Vám vše vysvětlí. Paní doktorka je velice milá, stejně tak jako její asistentka. Obě jsou moc vtipné.
Cena kliniky je třeba vyšší, ale zná svou cenu. Pokud jdete na nějaký zákrok takový, nebojte si připlatit.
Vřele doporučuji!

M
Ověřený profil

Pani doktorka je velice mila, prijemna, sikovna a profesionalni. S kazdym osetrenim jsem maximalne spokojena. Predchozi lekar byl "statni", sice primar a s praxi, ale spoustu toho zanedbal. Pani doktorka to velice laskave dava do poradku. Take ma velmi milou a hodnou sestricku. Vsem doporucuji.

.
Ověřený profil

Zklamání... Paní doktorku znám prakticky od jejích začátků v Dent medicu. To ještě byla milá, skromná a velmi šikovná. Ovšem trošku p. Klasové narostly křídla a mám pocit, že bohužel přestala bavit i práce. Z prvu jsem pouze vychvalovala a doporučovala. Nyní musím říct, že NEDOPORUČUJI. Paní doktorka mi zkazila 2 zuby, přičemž jeden nenávratně. Bez omluvy, s arogantním chováním a vůbec si nechce připustit, že něco udělal špatně. Paní doktorka je milá ba dokonce velmi milá, to je ale podmíněno tím, že nesmíte mít žádný problém, jinak se umí chovat až zle. Nyní mám zubaře u kterého nechám o polovinu méně peněz(což mi nevadilo), a ke všemu s péči opravdového zubního boha.. Také mi dost vadí, jak přede mnou pomlouvala předchozí pacientky nebo dokonce kolegyně.. A ještě čekala, že jako budu přitakat... A co mě naštvalo opravdu nejvíce, že mi při poslední návštěve objevila 3 kazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chodím každého půl roku, bylo mi podivné, že rovnou 3... Nový zubař mi oznámil, že nemám ani jeden!!!!! To už je podle mě vrchol.. Vše mi ukázal .. I jiné fotky, jak na rentgenu vypadá kaz a pak mé fotky.. Bylo jasné, že opravdu žádný kaz nemám.. Pro mnne tedy velké zklamání a měním svůj pozitivní komentář na ten nejhorší co vůbec jde :(

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


E
Ověřený profil

Nechápu pacienty negativních názorů nikdo Vás přeci nenutil k MUDr. Klasové chodit natož se nechat ošetřit.
Je velmi milá a příjemná . Vše důkladně vysvětlí a rozhodnutí je na straně pacienta zda ošetření podstoupí.
Je to takový stomatologický bůh mohu vřele doporučit i bázlivým pacientům--opravdu!!!!! Je to skvělá lékařka.
A má velmi milou a příjemnou sestřičku.
Eva


Příjemná a milá profesionálka.Asi začnu pít hodně coca-coly aby se mi rychleji kazily zuby. Tomáš


M
Ověřený profil

Velmi dobrý stomatolog s profesionálním přístupem k jakémukoliv typu pacienta. Práce odvedena vždy do posledního detailu pečlivě. Vřele doporučuji.


Paní doktorka Klasová je nejlepší zubařka, kterou jsme kdy potkala. Mámpříšerný strach ze zubařů, ale díky ní už se bojím minimálně.


Ověřený profil

Hezký den ,na tuto krásnou paní doktorku jsem narazila úplně náhodou a jsem moc štastná,že našeho malého synka přijala s úsměvem a nabídla nám ošetření v analgosedaci do které bych šla s dětmi klidně hned znovu ,za ty peníze to rozhodně stojí a já nelituji jediné koruny které nás to stálo.Moc tímto děkuji paní doktorce i panu anesteziologovy ,a ráda se k vám s dětmi určitě vrátím .S pozdravem Kvasničková


Doktorka Klasová má za sebou silnou korporaci, která pacientům zaručuje kvalitní ošetření - kvalita, jak je známo, se v dnešní době pochopitelně platí. Na první pohed je vidět, že investice do kvalitního vybavení jsou na zmíněné klinice nemalé.
Docházím k ní pravidelně i s celou rodinou a jsem naprosto spokojen. Za svým názorem si stojím a nebojím se pod něj podepsat.

Svárovský Martin DiS


Ověřený profil

Chodíme k paní doktorce celá rodina už několik let, jsme s kvalitou péče naprosto spokojeni, ošetření je komfortní, atmosféra v ordinaci je vždycky velmi příjemná. Doporučuji.


Došlo k chybě, zkuste to znovu
Související vyhledávání