Porovnejte lékaře: genetik Ostrava
SdíletSledovat MUDr. Všetička Jan
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Byla jsem u něj a překvapila mě jeho ochota a cítění. Vysvětlil mi vše potřebné a ještě mě nějak vnitřně uklidnil. Je to rozhodně člověk na svém místě a takových lékařů by mělo být víc:-) Katka
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Ahoj Honzo, je cas hodnocení, pozdrav Evu.
Honza
Hodnocení bylo "vynulováno". Důvod: Obsah komentáře neuvádí žádný důvod.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Je to skvělý, příjemný, milý a hlavně profesionální lékař. Doporučuji všem.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Je opravdu skvělý ! Poradí, odpoví na každou otázku. Doporučuji....
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
já jsem byla u jiného genetika a protože jsem se nedokázala rozhodnout, kontaktovala jsem pana doktora Všetičku ještě mailem. Byl velice ochotný a odpovídal rychle. Vřele doporučuji
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
byla jsem u něj se čtvrtým těhotenstvím a působil velmi mile a ochotně poradil
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Příjemný, ochotný odpovědět na všechny Vaše otázky. Myslím, že je to skvělý odborník a člověk na svém místě.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
U tohoto genetika jsme byli , když jsem byla potřetí těhotná. Je velice příjemný, vysvětlil nám podrobně co je v nepořádku a pod. Působil velmi mile.
Je skvělý, vysvětlí, diskutuje, chápe Vaše problémy. Výborný lékař
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)