Adresa

Praktický lékař stomatolog
Opavská 39/962, Ostrava

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Všeobecná zdravotní pojišťovna

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR + 2 Více


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

48 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
D
Ověřený profil
Umístění: Praktický lékař stomatolog Jiný

K paní doktorce jsem chodila již od dětství, jelikož k ní docházelo i pár z mých rodinných příslušníků a můžu potvrdit, že nebylo správnější volby než od ní odejít. Byť se na preventivních prohlídkách nezdála být tak hrozná, tak taky, ale nemůžu říct, že by to bylo nějaké terno - přicházela zásadně pozdě, instantně naštvaná a za ty roky, co jsem k ní docházela jsem nezažila, že by se chovala i jinak než arogantně. Vše řešila plombami, které ihned vypadávali a ostatně v době, kdy jsem byla v její péči, jsem ani nevěděla, že by mohly vydržet i déle než měsíc. To jsem zjistila teprve až když jsem přešla k panu doktorovi, ke kterému chodím dodnes a plomba, jež mi paní doktorka Chvílová předělávala během jednoho měsíce 3krát, mi drží už čtvrtým rokem!

Avšak vrchol, co mě opravdu donutil si začít hledat nového zubaře přišel až v moment, kdy jsem po noci šílené bolesti přišla do ordinace, kde mi paní Chvílová řekla, že to nic není a bolavý zub mi nic jiného než zaplombovala. Další večer se bolest jen stupňovala až tak, že můžu říct, že jsem v životě nic horšího nezažila, a musela jet na pohotovost. Až tam jsem se dozvěděla, že mám v zubu zánět, který se rozšířil do čelisti. Když mi plombu vyndali a ze zubu se vylil hnis a krev, tak nikdo nechápal, jak by tady tento zákrok, při němž se úplně uzavřel hnisu jakýkoliv výtok ze zubu ven, někoho s vysokoškolským titulem vůbec mohl napadnout! A jen díky něj jsem přišla o naprosto celý zub, díkybohu "pouze" stoličku...

Závěrem tedy chci dodat, že ať zvažujete přestup k jakémukoliv lékaři, tak to nikdy nemůže být tak strašlivé jako právě zde, kde do pár let pravděpodobně přijdete, díky osvětimským experimentům paní doktorky, o všechny zuby a upřímně bych to ani svému nejhoršímu nepříteli nepřála. Tudíž, nechcete-li mít paní doktorku, která "operuje" stejně jako by hrála nějakou simulaci na Superhrách, tak se tady této ordinaci obloukem vyhněte.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní

M
Ověřený profil
Umístění: Praktický lékař stomatolog Můstek

Po přečtení recenzi, se opravdu divím jak někdo na tuto “doktorku”muže psát chválu.Byla jsem pacientkou a děkuji, že po intenzivním hledáním nového lékaře už nejsem. Tak arogantního člověka jsem fakt nepoznala, tato lékařka je zahleděná do sebe a absolutně nepřijme jakýkoliv jiný názor než její a to ani názor jiným lékařů .Byla jsem rok pacientkou a výsledek?Navrhla mi můstek na přední zuby.Který, mi po nasazení vždy tak do 3 dnů spadl, když už po 7 mi spadl můstek znovu trvala jsem na reklamaci.Byla arogantní, že ona je lékař a ona má vysokou školu a žádná reklamace nebude, je to má chyba kdy špatně koušu a jestli se mi to nelíbí tak si mám najít jiného zubního lékaře.Chodila jsem z obroušenými pahylama. Naštěstí se slitovala jiná zubní lékařka a přijala mě.Udělala mi nový můstek, který drží jak přibitý.Byla opravdu naštvaná nad práci této doktorky, katastrofa zbroušené zuby v puse plno kazů.Jenom praskla ruce a řekla proboha zase kolegyně Chvílová.Jediné pozitivní na této doktorce je její sestřička, vždy usměvavá, ochotná.Vůbec nechápu jak může s ni pracovat !

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní

D
Ověřený profil
Umístění: jiné místo Pohotovost

Byla jsem nucena navštívit pohotovost v MNO brzy nad ránem, pro nesnesitelnou bolest v zašité ráně po vytržení osmičky. Zde jsem narazila na tuto paní "doktorku" ... přešla bych i to, že po vstupu do ordinace, kdy jsem plakala bolestí, sestra ani nepozdravila a první co ji zajímalo, jestli mám 90 korun na zaplacení. Podotýkám, že také pracuji jako sestra ... Paní "doktorka" byla od první chvíle arogantní, prý jestli jsem nemohla těch pár hodin vydržet, než bude ordinovat můj zubař. No, opravdu nemohla! Nemohla jsem ani spát, ani ležet, skoro jsem lezla bolestí po stropě. Prohlédla mi ústní dutinu, kde byl zřejmý zánět v místě zákroku. To, že jsem byla oteklá a ubrečená, ji velice obtěžovalo. Začala po mně skoro křičet, že tam mám prostě zánět, a že to bolet bude, že se mám uklidnit atd ... a nejhorší na tom je, že ji vůbec nenapadlo rozpustit stehy v ráně a vyčistit ji, nebo mi předepsat antibiotika ... naopak, mezi ty zanícené stehy mi dovnitř rány násilím narvala drén namočený v Chlumského roztoku. Toť vše. Předepsala mi analgetika a poslala mě domů. Ani nemusím říkat, že tento zákrok mi vůbec nepomohl. Na druhý den jsem na pohotovost jela znovu (byla sobota). Naštěstí ten den sloužila jiná lékařka, která na mě jenom koukla, sáhla mi na krk, kde jsem už měla otok a pod čelistí vytvořený absces. Okamžitě mě poslala na vyšší pracoviště, do Fakultní nemocnice. Teprve tam mi pomohli. Takže do rukou "doktorky" Chvílové už se nechci nikdy v životě znovu dostat !!!

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Ověřený profil
Umístění: jiné místo

Já se setkala s paní doktorkou Chvilovou včera na pohotovosti a tedy dost se divím kritice, kterou jsem před návštěvou pohotovosti Fifejdy všude četla. Paní doktorka i sestra byly moc milé, empatické, zub v zánětu mi doktorka umrtvila, vyvrtala, do rána neskutečna úleva, předem informovala co bude dělat. Za mě nemám co vytknout.


H
Ověřený profil
Umístění: jiné místo

Dobrý den dneska jsme byla s bráchou na pohotovosti v Ostravě a hubec jsem nebyla spokojená byla tam drzá, arogantní doktorka která ani neumí pomoc tak nechápu proč ti to lidé dělají s lidmi když se k nim neumí ani chovat a taky nechápu proč se teda dává 90 korun poplatek když neumí ani pomoc lidem kteří to potřebuji a když jsem jim řekla že má davici reflex tak řekla že to je jeho problém a že mu stim neumí pomoct tak mi řekněte proč tam ti lidé sedí a za co berou ty peníze to si tam může sednou každý

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


H
Ověřený profil
Umístění: jiné místo

Mudr Cvilova kterou na pohotovosti vnavštivil muj syn byla vulgarni když se ho zeptala jestli to tak boli a on řekl ,že to chvilemi přecházi po něm řvala proč tam potom chodi co si vlastně mysli a že nema čas se věnovat kde jakym blbynam atd .Syn měl oteklou tvař což bylo dost viditelne .Podlubala mu tam a vyjadřila se at si zajde ke svému lekaři .Zinkasovala 350kč a řekla mu at jde dom Byla hodně neurvala a jako lekařka se uplně zostudila ,ale asi ji to nevadilo.Pacienti v čekarně kroutily hlavou nad jejim jednanim.Na druhy den šel syn do fakultni nemocnice kde zjistily že ma cystu a vytrhli mu 2 zadni zuby .Hodně se podivovali nad zpravou lekařky Chvilove a nas jejim pozouzeni a chovani když jim to syn vykladal.Samozřejmě že jsem v te čekarně u tohotoincidentu byla a proto taky o tom pišu a vyvodim s toho dusledky na lekařske komoře

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Ověřený profil
Umístění: Praktický lékař stomatolog zubní vyšetření

Přišel sem s zánětem , bylo to daleko rychlejší než u klasického zubaře . dva dny jsem z bolesti nemohl spát. Samozřejmě že to bolelo což je normální ale bylo to tak rychle že jsem tu bolest nestihl skoro ani zaregistrovat . cca 5 minut po zákroku vše přestalo bolet. Můžu jen doporučit :) a hlavně doporučuji nečist komentáře ať nejdete se strachem jako já :)


Ověřený profil

Na p. doktorku Chvílovou ani jedna výtka. Mám taky fóbii ze zubaře, hrozný strach. Jenže od paní doktorky odcházím s úsměvem. Obě dvě jsou pro mě skvělé, příjemné, usměvavé, umějí pohladit na duši tak, aby člověk ten strach překonal. Vždy pomůže, prostě je skvělá a vynikající, pro mě 1***


Ověřený profil

Paní doktorka Chvílová mi vždycky pomohla a není nic, co bych ji vytkla. Netrápí mě, rychle udělá co je třeba a hlavně VŽDYCKY MI POMŮŽE!!


A
Ověřený profil

Měla jsem celý víkend velké bolesti zubu. V neděli se to již nedalo vydržet a ja musela navštívit pohotovost.

Ošetřovala mne paní Mudr. Blanka Chvílová. Byla rychlá, stručná a bezbolestná. Než jsem došla domů - zub me přestal úplně bolet. Je pravda, ze je málo komunikativní, ale me jde spíše o výsledek a ten byl téměř okamžitá úleva od bolesti.


Došlo k chybě, zkuste to znovu