MUDr. Taťána Kiršová

Pediatr Více

Frýdek-Místek 1 adresa

15 názor

Adresa

Praktický lékař pro děti a dorost
Puškinova 226, Frýdek-Místek

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Oborová zdravotní pojišťovna


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

15 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
J
Ověřený profil

Paní doktorka je moc milá a hodná nejen jako doktorka , ale i jako člověk sám o sobě. Vždy velmi ochotná, vstřícná, vždy poradí a za celých 14 let jsem jí nezažila se špatnou náladou. Opravdu profesionálka. Když najde nějaký náznak problému , okamžitě začne jednat a nikdy nic nezanedbá. Sama od sebe volá, když jí něco napadne, abychom ještě zašli tam a tam, sama obvolává ostatní doktory ohledně konzultací.....jde opravdu vidět, když jsme u ní, že se plně věnuje jen nám. Stará se mi o tři děti a jsem jí za spoustu věcí vděčná. Samozřejmě i sestřička je skvělá a klobouk dolů před její pamětí na jména a datumy :) Děkují Š. V. a Z.

M
Ověřený profil

Paní doktorky si velmi vážím, považuji ji za profesně velmi zdatnou, pečlivou a svědomitou lékařku. Svěřila jsem do její péče všechny 3 své děti a neopustila jsem jí ani po změně bydliště. Protože zná naší rodinnou anamnézu, poslala včas mé děti na krevní odběry a odhalila dříve než já onemocnění štítné žlázy, kterým sama trpím a bohužel jsem tento gen předala všem svým dětem. Stejně tak včas odhalila na preventivní prohlídce špatné držení těla mého nadměrně sportujícího syna a poslala nás na ortopedické vyšetření, kde na základě RTG páteře diagnostikovali Scheurmannovu chorobu. Syn neměl v tomto období žádné potíže, záda ho začaly bolet až rok po vyšetření u dr. Kiršové. Paní doktorka má moji plnou důvěru a mohu jen doporučit. Navíc má naprosto úúžasnou sestřičku :-)

K

Paní doktorka je ....naprosto.... skvělá..... co více dodat.


Jsem u této doktorky už 17 let a celkem mě mrzí, že jí budu muset za dva roky opustit a tím pádem přejít k lékaři pro dospělé.


velmi dobry


Poznala jsem spousta pediatrů..paní Kiršová je velmi dobrá.Precizní odbornice.


Ověřený profil

Nesouhlasim s tim ze je pani doktorka pecliva. Muj syn mel pylorostenozu, coz je zvetseny sval mezi zaludke a strevem, tim padem strava neprochazi jak by mela, a dochazi k silnemu zvraceni. Bylo mezi svatky a pritel se ji sel napred zeptat co mame delat, jestli s nim mame dojit k ni nebo rovnou do nemocnice,nebo proste co mame delat. Ona mu rekla jen to, ze se to zpravi,ze je to normalni a mame mu davat mene mleka a casteji,vubec se ale nezminila o tom, ze mame prijit i s nim aby ho zkontrolovala. Ani ne tyden na to jme jeli do nemocnice, kde nam rekli ze jsme prisli za 5minut 12, syn mohl umrit na dehydrataci. Nechali si nas tam a museli jsme podstoupit operaci. Pote jsem byla za ni a ptala se ji proc to zanedbala a neposlala nas do nemocnice nebo k ni na kontrolu a ona cituji: ,,Ja jsem jeste nikomu za 30 let co tady pracuji,nikdy nikomu nerekla aby s takovymi problemy neprisel za mnou na kontrolu." Asi si mysli ze mi to pritel zatajil. Jsem rada ze jsem od ni odesla k pani doktorce Brezinove,jsem s ni velice spokojena. Timto pani doktorku Kirsovou nedoporucuji.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Paní doktorka i sestřička jsou velice milé , ochotné velmi pečlivé,jsem s nimi velice spokojená ,nikdy bych Neměnila . 1*


Je naprosto skvělá!
```
Hodnocení bylo změněno na "Doporučuji". Důvod: Obsah komentáře je příliš strohý na nejvyšší hodnocení.
```


G

Jsme s paní doktorkou velmi spokojeni.


Došlo k chybě, zkuste to znovu