Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?

Adresa

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Oborová zdravotní pojišťovna


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

20 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
K
Ověřený profil

Vřelý přístup, inteligentní humor, pochopení. Sestřička je to samé v bledě modrém. Paní doktorka mě nepřesvědčovala o antikoncepci, vždy poradila..

M
Ověřený profil

Paní doktorce plně důvěřuji, zachránila mě i mé dceři život. Kvůli vysokému krevnímu tlaku (který měl řešit můj pediatr, ale starala se o to Dr. Vlčková) jsem nedonosila svou holčičku, díky včasnému a duchaplnému jednání p. Dr. Vlčkové, mě převezli do Písecké Nemocnice a udělali akutní císařský řez, bohužel dcera musela být oživována a já si pro náhlou velkou ztrátu krve pobyla na sále pěknou chvilku, ale vše díky p. Dr. Vlčkové, která nemeškala a včasně zareagovala, žijeme obě a jsme zdravé. Svěžila by jsem jí svůj život znovu, má mou plnou důvěru.

Ověřený profil

Paní doktorka je sice příjemná, ale dobrá tak akorát pro předepisování antikoncepce. Pokud je nějaký problém léčí: trpělivostí a pokud by byl problém, musí si pacientka dojít koupit sama něco do lékárny. Já mám téměř rok vleklý zánět pánve, který trpělivostí jen těžko vyléčím, přecházím po 11ti letech k jinému doktorovi, protože chci zabránit případné neplodnosti, která je tohoto problému důsledkem.

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Zajímalo by mne, zda to lékař, či lékařka , kterého se tohle hodnocení pacientek týká, vůbec někdy čte. Někdo může namítnout, že na takové bláboly nemá lékař čas, ale především soukromý lékaři by měli znát hodnocení od svých pacientů, jak jsou s nimi spokojeni,co jim při návštěvě v ordinaci vadí, či naopak. To znamená, chtít znát zpětnou vazbu.
Všechny si to přiznejme, v ordinaci, v tváří tvář lékaři, těžko budeme hodnotit lékaře.Kdokoliv může namítnout, že se může jednat pouze o subjektivní pocit té které pacientky.Lékaři často zapomínají, nebo si to nechtějí připustit, že jsme většinou laici a tak potřebujeme nejenom vlídné slovo při vyšetření ale i podrobnější vysvětlení zdravotního problému.
Sama jsem zdravotní sestra, ale nepracuji v oboru gynekologie, takže mi tato problematika není až tak známá do všech podrobností. Paní doktorka ale měla pocit, že mám znalosti zkušeného gynekologa a dost nevrle se na mne osopila, že mé potíže,jsem si snad měla sama diagnostikovat.
K tomu se ale přece obracím k lékaři, že čekám, že mi bude od mých potíží pomoženo a bude mi doporučena ev. další léčba. Ale bohužel, skutek, utek.


Nedoporucuji Pani doktorka mi v 16 tt rekla ze na ultrazvuku nevidi zadnou srdecni aktivitu ani pohyby plodu ale ze nemusim mit strach a poslala me domu, ze se uvidi pristi tyden na kontrole.. Radeji jsem sla na pohotovost, kde me uklůidnili, ze plod je v poradku. Jdu k jinemu lekari !!

Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní


Pani doktorka je milá, lidská, jsem s její péčí velmi spokojená.

V období těhotenství jsem oceňovala hlavně její pohodový přístup. (Rozuměj - nic nezanedbat, ale zároveň pacientku nevystrašit).

Plně jí důvěřuji.

Kristýna F.


Paní doktorka je milá,ochotná,umí poradit a doře podpořit,je sympatická a hodná.


Paní doktorka mi velmi pomohla.Její přístup je nejen profesionální,ale také velmi lidský.Dlouho jsem nemohla otěhotnět,dnes mám i díky ní dvě zdravé dcery.Během těhotenství mi byla nejen lékařkou,ale i rádkyní.Důvěru,kterou k ní chovám,cítím opravdu k málokterému lékaři.


V

Paní doktorka Vlčková je velmi pečlivá a lidská. Při vážnějších komplikacíh dokáže nasměrovat k odborníkům, přičemž vás vybaví praktickými radami, abyste nebyli něčím zaskočeni. Svůj odborný názor dokáže vysvětlit. Má mnoho pacientů a je dobré se jí případně umět připomenout, nikdo nemá sloní paměť. Získala jsem k ní a jejím názorům díky několika zkušenostem absolutní důvěru.


P

Jsem nadmíru spokojená s péčí paní doktorky.


Došlo k chybě, zkuste to znovu