Porovnejte lékaře: ostatní Jihlava
SdíletSledovat MUDr. Hofštetr Alois
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Výborný přístup k pacientům. Vysvětlí, poradí. Příjemná atmosféra.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (4)
Oba páni doktoři jsou velcí odborníci, s jejich péči jsme velmi spokojeni a nemohu si opravdu na nic stěžovat. Kéž by takových bylo více.
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (5)
Také jsem k panu Hofštetrovi chodila a byla jsem moc spokojená. Když si nebyl něčím jistý na 100% radši mě poslal na několik vyšetření, než aby moji léčbu nějak zanedbal. A toho si opravdu moc cením. Lepšího lékaře jsem zatím nepoznala. A sestřička je také moc milá paní:)
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (5)
Moje děti jsou již dávno dospělé, ale od asi 3 let jsem s nimi chodila k Dr. Hofštetrovi. Léta plynula a za ta léta musím říci, že jsem nepoznala lepšího lékaře, protože veškeré problémy, diagnózy a vše nejasné jsme prodiskutovali a nikdy nebyl problém. Myslím si, že ne každý je odborně vzdělán a tak neuškodí, když to lékař tak nějak po lopatě zopakuje, to bych mu nevytýkala ani omylem.
Protože někteří z Vás píší, že jeho syn se má ještě co učit, tak bych chtěla napsat asi tohle. Každý sbírá zkušenosti celý život a nemůže se tedy syn hned rovnat otci, navíc nebude to mít vůbec jednoduché, laťka je velmi vysoko, ale rozhodně má v sobě kvalitní základ a léty se vypracuje rozhodně na stejně kvalitního lékaře. Ale chtěla bych uvést např. to, že ačkoliv píší mnozí, že je ješitný, nedůsledný apod, tak bych chtěla vzpomenout, jak před několika lety, když jiná nezodpovědná lékařka nasadila našemu synovi lék, který mu způsobil zástavu močení a na urologii nám řekli, že jde o dočasné ochrnutí spodní části těla, byl právě "mladý" doktor Hofštetr na příjmu tím člověkem, který nám v té těžké chvíli nejvíc pomohl. Navzdory mládí a nezkušenosti, jak píšete,nás tak profesionálně uklidňoval po celý čas,nabídl veškerou pomoc, mohli jsme kdykoliv volat, syna navštěvovat a na tohle období já jako máma prostě nikdy nezapomenu.Choval se k nám jak k vlastní mámě a tátovi, opravdu s námi cítil. Každý má právo na svůj názor, udělá osobní zkušenost, prosím, ale já si dovolím, při vší úctě k ostatním diskutujícím, oponovat,a oba Hofštetrové jsou pro naši rodinu naprostá jednička a můžete si psát co chcete.
Pozdrav všem diskutujícím!
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Hodný a milý k dětem i k rodičům. Má velmi hezký přístup k lidem obecně, a proto se ho ani malí pacienti nebojí. Více takových !
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (2)
MUDr Hofštetr je vynikající lékař, kterého si vážím jako odborníka i jako člověka. Ale bohužel doktor Hofštetr mladší je suverén, dělá pana důležitého, který všechno ví, všechno zná, ale když je nějaký větší problém, neřeší ho adekvátně. Po několika negativních zkušenostech už tomuto lékaři nedůvěřuji. Naštěstí se stav mého dítěte zlepšil, takže tam nemusíme chodit často a jsem ráda, že mám dítě už téměř dospělé a přejde do péče někoho jiného.
Souhlasím s hodnocením (6) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Jeden z mála lékařů ke kterému mám důvěru, velmi dobrý odborník, je vždy ochotný, milý k dětem, vstřícný. Pokaždé mi dokázal nějakým způsobem poradit co s dětmi jak jim ulevit. A sestřička je milá, ochotná, hodná na děti skrátka ordinace jak má být.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (4)
MUDr. Hofštetr je vynikající lékař a odborník, člověk s velmi pěkným přístupem k pacientům.Před 20 lety nedokázala dětská lékařka diagnostikovat celiakii moji neteři, která v roce zvracela a hubla. Byla převezena do jihlavské nemocnice , tehdy k primáři Hofštetrovi, který okamžitě věděl o jakou dianozu se jedná. Bylo to již za minutu 12.Dnes je neteři 21 roků a stále na pana doktora vzpomínáme a moc děkujeme za pomoc , léčení a jeho milý přístup a podporu.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Byla jsem tam dneska se synem poprvé a jsem plně spokojena s ním i se zdravotní sestřičkou.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Výtečný odborník, velice kladný přístup k lidem, milý a pečlivý, výborný i jako pedagog, učil mě na zdravce, klobouk dolů.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Moc hodný pan doktor,velice pečlivý.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
MUDr Hofštetr starší - odborník na svém místě! Dr Hofštetr mladší se však má ještě co učit.
Milé chování není nic platné, když zjevně chybí snaha problém vyřešit. více pokory, méně ješitnosti a hlavně ochoty přemýšlet, udělat něco navíc než jen rutinu, je to, co nám u tohoto lékaře chybí.
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Výborný odborník,příjený,milý,hrozně moc nám pomohl
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Vynikající odborník, nesmírně pečlivý, který se snaží svým zejména dětským pacientům skutěčně pomoci. K panu doktorovi mám velkou důvěru, cením si jeho práce a velmi si ho vážím za vše, co pro nás udělal!!