Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?

Adresa

Gynekologicko porodnická ambulance
Paříkova 6/94, Praha

Na této adrese online kalendář není aktivní

Soukromý pacient (bez pojištění)


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

49 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
Ověřený profil

Je to nejlepší doktor, se kterým jsme kdy měla tu čest. Vše umí vysvětlit, ale i odlehčit a humorem okořenit. Opravdu top lékař!!! Celé těhotenství je díky němu takové klidnější a nestresuji se před návštěvou jako jsem to měla u minulého gynekologa. Opravdu doporučuji!!

F
Ověřený profil

K odbornosti pana doktora se nemá smysl vyjadřovat, protože je to profík, naprostá špička v oboru, s moderně vybaveným centrem. U pana doktora si ale velice cením schopnosti implementovat zdravý rozum do hlav svých těhotných pacientek, a to neobvykle šarmantním způsobem. Jeho přístup, zdravý rozum a názory vás vrátí nohama na zem, oprostí od všech hloupých internetových diskuzí, marketingových tahů a připomene vám, že je to jen o vás, pohodě kterou je nutné si indikovat a důvěře, kterou máte ke svému lékaři, který jedná pouze a výhradně ve vašem zájmu. Po celou dobu těhotenství jsem byla v naprostém klidu, je mi 38 let, druhorodička, nestalo se, že by mě pan doktor nějak vystresoval, na rozdíl od mých všech kamarádek a spol. Průběh těhotenství naprosto v klidu, což se projevilo nejen na mě, ale i partnerovi. jako druhorodička sem se po -nácti letech od prvního porodu trochu obávala jak to zvládnu a taky bolesti, jak jinak. Nepatřím k těm rodičkám:" jen ať trpím a vím, že žiju neb život dávám..." a podobný bláboly, přála sem si, abych dobře porodila, a já i moje miminko jsme byli v pořádku. Pod vedením pana doktora byl můj porod něco, co jsem považovala za nemožné, tj. takřka bezbolestný, nevyčerpávající a velmi klidný porod, kde nejen já, ale hlavně můj partner měl jistotu, že i kdyby se něco stalo, tak jsme v dobrých rukou. Protože cokoli pan doktor během mého těhotenství a porodu řekl, tak se stalo. Btw přesně takový porod mi slíbil, ale v tomto případě jsem si myslela, že mě trochu chlácholí, ale NEKECAL :)
Prostě jednoduchý, velmi příjemný profesionální přístup, který vás dostává do pohody a minimalizuje vaše obavy. Jako bonus má pan doktor neskutečný smysl pro humor, takže kontrola vám rozjasní den.

Ověřený profil

U pana doktora Bartáka jsem registrována již 10 let a jsem nad míru spokojená. Individuální přístup, lidský, osobní, pečlivý, zkušený, šetrný, vtipný, ví co na mě platí. Dokáže povzbudit a dodat odvahu. Vždy od něj odcházím pobavená, se skvělou náladou na zbytek dne. Působí na člověka jako velmi dobrý přítel. Je vždy k dispozici na telefonu a to i v noci ! Zejména pro těhotné maminky. Ordinační hodiny klidně i v 19 hodin večer. Skvělý a milý přístup. Prostředí ordinace je krásné, moderní, barevné, útulné. V sousedství spřátelená lékárna a skvělé cukrárny, plus obchodní centrum :-) Doporučuji pana doktora všem ženám, které znám a všechny jsou u něj nadšené jako já. Již jsem pod dohledem pana doktora donosila (ani to nebyla samozřejmost) a porodila jedno dítě a nyní čekám druhé. Má nejlepší ultrazvuk v Praze a vždy nám z něj bez požádání udělá fotografie a hlavně video na CD. Chodí si k němu dělat fotografie miminek i mé kamarádky. Všechny kontroly a odběry si pan doktor hlídá sám a nehoní mě po všech čertech. Výsledek mi vždy pošle ihned emailem. Cítím se pod dohledem pana doktora velmi bezpečně a jsem u něj spokojená na 120 %. Neznám lepšího lékaře a člověka. Pan doktor sám se neustále vzdělává na světových konferencích, je odborník na slovo vzatý. Oproti personálu porodnice U Apolináře, kde většina starších lékařů ustrnula ve středověku a staví jen na svém jménu. Je to jen továrna na děti a přístup je zde velmi neprofesionální. Doktor Barták mě z toho dostal.


Ověřený profil

U pana doktora Bartáka jsem pacientkou již skoro 10 let a jsem u něj nad míru spokojená. Individuální přístup, lidský, osobní, pečlivý, zkušený, šetrný. Prostředí ordinace je krásné, moderní, útulné. Doporučuji ho všem ženám, které znám. Již jsem pod dohledem pana doktora donosila a porodila jedno dítě a nyní čekám druhé. Má nejlepší ultrazvuky v Praze. Chodí si k němu dělat fotografie miminek i mé kamarádky. Všechny kontroly si pan doktor hlídá sám a nehoní mě po všech čertech. Cítím se pod dohledem pana doktora velmi bezpečně a jsem u něj spokojená na 120 %. Neznám lepšího lékaře a člověka. Pan doktor sám se neustále vzdělává.


K

S panem doktorem jsem rodila a porod naprosto úžasný :) S jeho péčí jsem naprosto spokojená,mohu doporučit.


L

Pána doktora možem vrele doporučiť. Jeho prístup a tak isto aj sestričiek je úžasný. Tehotenstvo som si vďaka nemu naplno užívala.100 % som mu verila vo všetkom čo mi povedal a doporučil. Doporučila som pána doktora aj pár kamarátkam a každá bola tak isto ako ja nadšená. Neviem čo viacej dodať. Proste úžasný človek a hlavne doktor.


H
Ověřený profil

Přišel na příčinu neplodnosti, odebíral mi i vajíčka a poprvé i vkládal. Po 2 IVF jsem těhotná, ale nemám dobré výsledky krve, tak teprve uvidím, jak dopadne mimčo. S jeho přístupem jsem spokojená, je na telefonu, poradí a pomůže. Je to u něj dražší, to je fakt. Sestřičky příjemné. Zatím bych neměnila, protože dělá i plno věcí , které dělat nemusí a toho si vážím.


Porodník, který v sobě spojuje to nejlepší z lékaře a duly.


Ověřený profil

Skvělý lékař, skvělý člověk!!!!! Už bych neměnila a vřele pana doktora doporučuji dál!!!! Budu mu celý život vděčná za jeho rychlé jednání a lidský přístup ohledně mého IVF, kdy se mi ve 40 letech podařilo na první pokus otěhotnět a v bříšku mi kope můj synáček. Děkuji pane doktore!!!


Ověřený profil

Já se také přidávám,pan doktor Barták je opravdu profík!!!!!byl při mém druhém porodu a musím říct takový profesionální přístup jsem nezažila,měla jsem za hodinu a půl odrozeno,pomohl mě od bolestí,celou dobu se mnou komunikoval,prostě vše proběhlo na jedničku!!!!!můžu jen a jen doporučit!!!!!,první dítě jsem rodila u Apolináře a tam mě nechali trápit 10 hod,bylo to tam jak na běžícím pásu.Za to tady s panem doktorem Bartákem jsem měla tady v Brandýse nad.labem luxusní porod,samozřejmě díky i skvělé porodní asistence!!!!


Došlo k chybě, zkuste to znovu
Související vyhledávání