Adresa

Gastroenterologie
Purkyňova 35e, Brno

Na této adrese online kalendář není aktivní

Soukromý pacient (bez pojištění)


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

50 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
L
Umístění: Gastroenterologie Jiný

Paní doktorka je naprosto skvělá a velký odborník. Vše dělá pečlivě a co nejvíce šetrně. Všechno řádně vysvětlí a je velmi ochotná. Vyšetření, v mém případě gastroskopie, proběhlo hladce a rychle. Zdravotní sestřičky jsou taktéž velmi milé. Prostředí ordinace příjemné. Děkuji mockrát! S pozdravem Mgr. Lubomír Konečný

P
Umístění: Gastroenterologie Jiný

Vyšetřeni jako takové patří mezi lidmi jako obávané. Tato obava se však rozplývá, díky skvělému přístupu paní doktorky, velmi milé péči ze strany sestřičky, čistému prostředí a především díky profesionálnímu a šetrnému tandemu a souhře paní doktorky a sestřičky během samotného výkonu. Několik málo nepříjemných pocitů v průběhu šetření paní doktorka i sestřička citlivě vyhodnotily a příjemně naváděly a nabádaly k jejich zvládnutí. Sestřička i velmi pokorně zavtipkuje, a tím míru stresu s vyšetřením spojenou zmírňuje. Moc oběma děkuji a nedokážu si představit, že bych mohl jen tak snadno najít podobný přístup.

V
Ověřený profil
Umístění: Gastroenterologie gastroskopie

Perfektni, profesionalni, pristup. Vstricny personal, vse mi bylo vysvetleno a odborne posouzeno. Pani doktorka pusobi zkusene.


M
Ověřený profil
Umístění: Gastroenterologie

Paní doktorka Valoušková je snad nejlepší lékařka, která mě kdy léčila. Snaží se člověka ne léčit, ale "vyléčit". Ale i vyšetření u ní je v pohodě. Byla jsem několikrát na gastroskopii a jednou na kolonoskopii. Vše v klidu, příjemná sestra, která se vá maximálně věnuje. Dřív jsem chodila k jinému lékaři, arogantnímu, nepříjejemnému, odešla jsem. Tady je to úplně o něčem jiném. Jsem naprosto spokojená.


Ověřený profil

Velmi vstřícný a profesionální přístup jak paní doktorky tak sestřiček!!! :) Děkuji za Vaši ochotu :)


P
Ověřený profil

Paní doktorka Valoušková je perfektní lékařka, profesionál každým coulem. Pravdou je, že u mě se jednalo o téměř "věštění z koule", ale ani tak neztrácela trpělivost, důslednost a vytrvalost, čehož si velice vážím! Vše se snaží vysvětlit a uvést do kontextu logické souvislosti.
Vyšetření, která provádí, samozřejmě nepatří mezi nejpříjemnější, ale když už jste se dostali k paní doktorce, buďte rádi, jelikož jste ve správných rukou a není třeba se obávat. Koneckonců nečekáte, že se Vám bude dívat na mandle v krku... ;-)
Nevýhodou je, že paní doktorka je opravdu vyhlášená široko daleko, a tak je poněkud obtížné dovolat se a objednat, přestože máte žádanku (na pevnou linku je to téměř němožné). Obrňte se trpělivostí. Pozor: ordinační hodiny uvedené online, na dveřích ordinace a na dveřích na budově, kde je ordinace, mám dojem, že se liší.


N
Ověřený profil

Myslela jsem si že toto vyšetření nikdy nepodstoupím, dokonce jsem se zapřela, že nikdy nepůjdu, ale mé zdravotní potíže mě natolik nutili s tím něco dělat až jsem pak sama chtěla na vyšetření jít. S paní doktorkou jsem byla velmi spokojena! Na to jak jsem se strasne bala a cela se trepala paní doktorka me svym jednanim a setrnosti hodne uklidnila. V prubehu na me mluvila a cele to trvalo chvilku. Po vysetreni clovek uz ani nevi ze nejake podstoupil, nic neboli a vse je v pohode.


T
Ověřený profil

Skvělá paní doktorka i sestřička. Kdo se bojí nepříjemného vyšetření, stejně jako jsem se bála já, tak rozhodně doporučuji!!! Tady totiž všechno v pohodě zvládnete. Nikam jinam bych nešla.


G
Ověřený profil

Dobrý den,nevíte někdo zda bere i děti?synovi jsou skoro 4roky,chodíme do dětské ale přístup pana doktora se mi moc nezamlouvá,na dítě se nikdy nepodíval jinak než se sedí u stolu a něco píše do počítače ,vůbec ho nezajíma co mu je ,na nic se nezeptá ,kdybych na něj nevysypala všechny potíže tak by nás asi poslal domu.tak proto potřebuji nutně změnu.děkuji za odpověd grimmová


D
Ověřený profil

Obvykle tímto způsobem nehodnotím lékaře, ale v tomto případě "MUSÍM". Již několik let jsem se odhodlávala podstoupit toto nepříjemné vyšetření žaludku, po zkušenostech z různých nemocnic jsem nenašla odvahu. Až do doby, než jsem narazila na tuto paní doktorku (dle recenzí). Sestřička je velmi příjemná, vstřícná, snaží se zahnat strach. Paní doktorka pak citlivě provede vyšetření, ochotně a rozsáhle vysvětlí diagnozu. Zde s Vámi jednají jako s člověkem, věnují Vám patřičnou péči a odbornou pomoc. Pro mě rozhodně nejlepší lékař, kterého jsem za poslední dobu poznala. K této paní doktorce se již nebudu bát jít. Opravdu DOPORUČUJI, nemám slov. Paní doktorce i sestřičce velmi děkuji. Dagmar H.


Došlo k chybě, zkuste to znovu