Mgr. Zuzana Pastieriková Neveďalová

Psycholog Více

Sokolov 1 adresa

Ordinace klinické psychologie

Jednoty 1931, Sokolov 35601

Někdy jsem si myslela , že mi ji seslalo samo nebe :) . Když už všechno vzdáte , najednou vysvitne slunce , a ukáže vám že můžete jít dál . Tím sluncem pro mě byla paní magistra.

S paní doktorkou jsem strávila velmi mnoho času na četných terapiích, které mi velice pomohly. Ve chvílích, kdy jsem měla pocit, že můj život už nemá smysl, mi dodala sílu a podporovala mě, abych se nevzdávala. Vždy mi byla velkou oporou a životním rádcem, vždy mě se zájmem vyslechla. Plně mi věnovala celý svůj čas a cítila jsem, že jí mohu říct opravdu všechno. Neměla jsem vůbec problém se jí s čímkoli svěřit, vybrečet se, zeptat se na cokoli a na další návštěvu jsem se vždy těšila. Vím, že jestli zase někdy budu potřebovat psychoterapeutickou pomoc, budu ji vyhledávat právě u paní doktorky Pastierikové. Myslím, že je mystryní ve svém oboru a mohu ji všem jen a jen doporučit! Nestyďte se za své psychické problémy a svěřte se s nimi. Věřím, že právě tato paní psycholožka vám také pomůže. Já osobně jsem jí moc vděčná!

• příjemná, milá, vstřícná, empatická :))

• Na začátku úspěšné psychoterapie musí být dva (klient a psychoterapeut), kteří si sednou. Pokud to výjde a Vy zároveň pochopíte, že psychoterapeut není z vás dvou ten, který může změnit Váš život, protože to můžete opravdu jen Vy, je to první krok k výhře. Za sebe mohu říct, že Mgr.Pastieriková je úžasným průvodcem na této složité cestě, umí v pravý čas podpořit, pochválit, ve chvilce, když má člověk chuť všechno vzdát, v něm dokáže nějakým záhadným způsobem vyburcovat skryté rezervy sil, nenásilně otevírá dveře do Vašeho nitra a tím Vám pomáhá poznat sám sebe a to vše takovým způsobem, že se stále cítíte v bezpečí.

• Výborná paní doktorka. Všem jen a jen doporučuji.. :)

• Výborná psycholožka. Skvělý přístup. Mohu jen doporučit.. :)

• Moc mi pomohla...

• Velmi dobrý přístup k pacientům

• Mám jen ty nejlepší zkušenosti. Doporučuji 100%.

Excelent psychlogist.
    Help me and my son.