MUDr. Zora Minaříková

Zubař · Více

Batelov 1 adresa

Praktická zubní lékařka

Družstevní 449, Batelov 58851

• Za 7 let, co k ní chodím, si nemohu stěžovat. Ochotná, příjemná, kvalita ošetření velmi dobrá. Když jsem měla problém, vše mi vysvětlila, odeslala mě na vyšší pracoviště, kde ocenili to, že se někdo nevrtá v něčem, co má řešit odbornější pracoviště a včas to předá.

• pokud není jiná možnost, např. dojíždět do většího města, je paní Minaříková dobrá. Od bolesti pomůže. Nelze očekávat nějaké moderní medoty - mě nikdy neudělala ani rtg...

• Já také nejsem moc spokojená,vždy mi zub vyvrtá zaplombuje,za plombu si zaplatím a druhej nebo třetí den je plomba v čudu,tak tam jdu znova,opět nová plomba..........opět vypadne a už nemám sílu tam lítat :-( tak mám teď v zubu díru :-(

• super

• T

je to má zubařka od malička a jsem velmi spokojen,vždy mi vyjde vstříc a pomůže,nemám problém.

• E

Ja osobne jsem spokojena, je to moje zubarka od malicka..

Naprostá spokojenost.

• A

Nemá cit v rukách a nedodržuje hodinu objednání!!!!!Chodím k ní jen když je to nutné!!!