MUDr. Zikmund Hanuliak

Urolog Více

Šumperk 1 adresa

Odborný lékař urologie

M. R. Štefánika 3, Šumperk

Pan doktor Hanuliak mě léčil v letech 1997-2002. Můžu jen říct, že lepšího doktora jsem nepotkala. Naprosto souhlasím s pozitivními názory. Je skvělý lékař, perfektní operatér, úžasný člověk. Nechová se namyšleně jako mnoha jiných lékařů (bohužel jsem přišla do styku i s takovými), všechno pacientovi vysvětlí, probere postupy, možnosti léčby. Pacient je pro něho především člověk a ne bodové hodnocení ve výkazech pro pojišťovnu. Měla jsem k němu nekonečnou důvěru, dokonce když mně v červnu r.1999 přivezla rychlá do nemocnice s rozsáhlým zánětem ledvin a zjistila jsem, že zrovna pan doktor Hanuliak má službu v nemocnici, mně se zmírnily bolesti (kdo aspoň jednou zažil zánět ledvin a ledvinové kameny, dobře ví, jak silné ty bolesti jsou). Léčba se povedla a já jsem mu za to moc vděčná. Pana doktora vřele doporučuji.

• Naprostá spokojenost s panem doktorem.
    Spokojenost jak s předoperačním vyšetřením, operací i s pooperační péčí.

• V

Hodnotím po všech stránkých velmi pozitivně. Kéž by takových odborných lékařů bylo více.

• skvely operater, rozhodne doporucuji

• skvělý urolog

• Skvělý lékař s lidským přístupem, odborník na svém místě

• Nejlepší doktor jakého jsem potkala, výborný operatér s lidským přístupem.

Je to jeden z nejlepších šumperských urologů,pacientům léčbu i operaci podrobně vysvětlí,je sympatický a pracovitý lékař.Takových by mělo být víc.

• Skvělý lékař s lidským přístupem, odborník na svém místě

Vynikající lékař a operatér,odborník na svém místě a navíc s neuvěřitelně lidským přístupem.Provedl mi náročnou 7 hodinovou operaci,věnoval mi nadstandartní pooperační péči,v nemocnici mě kontroloval i ve dnech,kdy měl volno.