Hurecká 59, Píšť 74718
x.kiss.x
Tak moje zkušenost s paní doktorkou je taková, že si momentálně hledám jiného zubního. Ono totiž hodně nízká cena za pojišťovnou nehrazené zákroky je k ničemu pokud ten zákrok stojí za nic. Léčila mi jeden zub, na který mi poté dávala novou vložku, ta vložka se mi celá rozpadla ještě než jsem došla domů. U dalšího zubu, kde se mi kousek vložky odštípl, mi se slovy, že to stejně nebude držet udělala nový růžek, který mi, ještě než jsem došla domů opět odpadl. V případě poškození vložky na zubu by měla udělat celou vložku novou. Nyní kdy bude mít dcera jeden rok a čeká ji první prohlídka mám docela strach ji tam na tu prohlídku vůbec vzít. A navíc mi přítel říkal, že mu kdysi vyvrtala zdravý zub ... a těch lidí co od ní utekli je víc. Nehledě na fakt, že její muž si chodil po ordinaci jak po obýváku a ne jednou se stalo, že se postavil vedle křesla a čučel pacientovi přímo do úst.Dále komunikace veškerá žádná jak se sestřičkou tak s paní doktorkou ... nedoporučuji
arra
Toto individum si říká lékařka ?..Mám s ní absolutně tu nejhorší zkušenost..Svých pacientů si tak "váží",.že je předem není schopna ani informovat o své dovolené,pro kterou se rozhodne zčistajasna a to z toho důvodu ,že napadne sníh a rozhodne se ,že pojede na hory....není schopna napsat si na dveře informaci pro pacienty,kde se mají v případě nutnosti obrátit-pouze info o pohotovostní službě,která,jak jistě víme,ve dnech všedních funguje až od 18..hodin..-to aby pacient do té doby umřel bolestí,nebo se nechal vyšetřit její zdravotní sestrou,která pacientovi sdělí ,že si má vzít zrcátko a ukázat,který že to zub ho vlastně bolí..přitom je sestřička posilněna alkoholem..ne..tohle není vtip,to jsou fakta!! Sestra NESMÍ pacientovi vůbec hrábnout do úst ! Absolutně neprofesionální přístup..a to už nemluvím o tom,že si její rodina chodí po ordinaci jako po kuchyni a vůbec nebere ohledy na pacienta sedící v křesle...a ještě něco..vážená paní Poláčková,měla byste se v co nejrychlejší době taky někým zkontrolovat svůj chrup..přijít totiž k lékařce,které páchne z úst....k tomu už není co dodat..děláte si reklamu sama..Jinak-pořádný rentgen,injekce proti bolesti,či předepsání antibiotik .-to jsou pro pí Poláčkovou malichernosti a věci zbytečné..Lidi z vesnice..nenechte si všechno líbit,pár důchodců se špatně udělanou protézou a Poláků jí bohužel dává pořád šanci na přežití..lidi,co si váží sami sebe,už si dávno našli jiné stomatology,kterých je díky bohu dost.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
lékařka bez zájmu pacientovi pomoct
spokojená pacientka
Dle mého názoru je paní zubařka odborník, který se snaží vyjít pacientovi vstříc
i v době svého volna. Navštěvujeme ordinaci celá rodina, už několik let. Vřele doporučuji.• • •
Spokojená pacientka
Velice příjemná lékařka i sestřička.
věrná pacientka
Paní doktorka je příjemná a má milou sestřičku,jsem s ní spokojená.