Praktický Veterinární Lékař

Nový domov 171, Mimoň

• F

Bylo by hezké, kdyby se pan doktor u svých budoucích pacientů věnoval méně jménu pracoviště, které zhotovilo rentgeny a naopak více tomu, jak může jeho vyspělou technologií, kterou disponuje, pomoci vystresovaným zvířatům s akutními problémy. My jsme se bohužel setkali s odepřením služeb na jeho pracovišti, neb nám -byť jednorázově - zhotovila rentgeny pražská klinika, s kterou je rozkmotřen. Smutné, chybí mi etický přístup ve vašem 'poslání', což se podepisuje na profesionalitě. S pozdravem Ferdinandová

• Umístění: Praktický Veterinární Lékař Jiný

• Vynikající klinika s vynikající paní doktorkou.
    Jediná klinika v EVROPĚ, která mi dokázala najít příčinu nemoci mého pejska.

• H

Děkuji panu doktorovi za skvělý přístup k mému pejskovi Kámoškovi, kterého zachránil tím, že mu dal veškerou péči a profesionalitu. Děkuji i jeho paní, která se mi o Kámoška také postarala. Zachránili mu život a tím i můj. Ještě jednou všem moc děkuji.

• D

Jsem s panem doktorem velice spokojena, léta se mi stará o mého nemocného pejska, jen díky jeho profesionálnímu přístupu se můj pejsek dožil 13,5 roku a snad tu se mnou ještě nějaký čas bude. Bezvadný přístup, všechno vysvětlí, sestřička milá, za ty roky jsou už skoro jako moje rodina :). D. Jírovcová

• Umístění: Praktický Veterinární Lékař Nemocný pes

• T

MvDr. Veprek je nejlepsi veterinar, kteremu jsem nesmirne vdecna, ze me Akitce zachranil a prodlouzil zivot. V Praze jsem obihala veteriny, nikdo si nevedel rady, stalo me to spoustu penez, neprijemnych zazitku a vysledek nula. Klinika v Mimoni je perfekrne vybavena, samozrejme se to musi promitnout do ceny za vysetreni a leky mi pan doktor dokonce postou do Prahy. Pane doktore jste nejlepsi a jsem stastna, ze jsem Vas mela moznost poznat za Arashi Kazari Toyo Ken.

• Umístění: Praktický Veterinární Lékař Vysetreni a stanoveni diagnozy feny

• Lecila jsem kocicku tri nedele v praze a jelikoz jsem s ni byla u rodicu v doksech na dovolene a kocicka se mi nezdala jela jsem k drveprekovi na konzultaci.arogantne se me zeptal co vlastne po nem chci.souhlasila jsem s vysetrenim u nej.zacal delat ruzne testy aniz by me predem upuzornil ze bude chtit za toto skoro osm tisic.zjistil spatne hodnoty a ze kocka vypada hrozne.na druhy den rentgen kapacka injekce.medicamenty domu aniz bych poradne vedela co s ni je.dalsi dva tisice.na treti den kapacka a puvodne jsem mela pockat tyden jak vse tapusobi.ale pan dr se rozhodl kocicku operovat hned ze ji jde udajne o zivot.po operaci mi rekl ze ma spatna jatra.ze ji da transfuzi a necha si ji tam.to vse aniz by mi vse vysvetlil proc co a jak.vecer jsem volala pry kocicka zije a bojuje.po mem dotazu zda mohu prijet a podivat se na ni mi rekl ze to je zbytevne a mam volat rano neb noc bude kriticka.rano mi rekl ze se drzi vypada to nadejne a ze se bude snazij ji uz rozkrmovat.opet pry zbytevne abych jezdila.vecer jsem volala a jedine co.mi suse oznamil ze zemrela.po mem dotazu co se stalo ze pry zemrela odpiledne a nevydrzela to.chtela jsem si pro ni logicky hned jet ale to odmitl .pry az rano.rano jsem ji mela pilozenou v ordinaci v zavrene krabici od leku aniz vy mi rekl ze tam je.porad jsem cekala az mi ji dobesou az mi rekl ze je v te krabici.a nejhorsi bylo ze mi sestra rekla ze se mazlila chodila po chodbe.tak nechapu proc jsem ji nemohla navstivit.doted si to vyciram.a vlastne ani nevim co bylo pricinou nemoci a umrti.takze mozna je pan dr dobry lekar ale absolutne bez emoatie citu s davkou arogance uz ve dverich.to ze vam zemre zvire a on neni schopen vam to ctyri hodiny zavolat neumozni aby jste si pro zvire hned prijeli a necha vam ho v zavrene krabici od leku je silene.lituji ze jsem tam sla.ano mozna uz kocicce nebylo pomoci a zemrela by bez operace a dr vrpreka.ale zoetne mam dojem ze proste zkousi cobse da bez toho aby vam cokoli vysvetlil.toto me stalo osmnact tisic.uz nijdy vic.

• Umístění: Praktický Veterinární Lékař

• D

Arogantní lékař, kterého zajímajímají jen peníze, zvířata a jejich majitelé mu jsou naprosto jedno.
    Horší přístup jsem ještě nezažila. Nejhorší zkušenost, radši pojedu přes půl republiky k jinému, kde moje zvířátka dostanou kvalitní péči a zároveň s pozitivním a příjemným přístustupem, než abych se nechala ponižovat zde.Nikdy víc!

• D

Já jsem s panem doktorem velice spokojen, mám více pejsků a mám je moc rád, dokonce když mi první z nich umřel, tak mi pan doktor zařídil kremaci v krematoriu zvířat Česká Lípa, moc mi tím pomohl

• Dr. Vepřek nám zachránil naší fenku Sáru, když si dvakrát zdevastovala kolena. Pohotovou operací bez jakéhokoliv objednávání předem, bez ohledu na ordinační dobu a snahou co nejrychleji zbavit fenku bolestí, si získal naši plnou důvěru a vděk. Dříve jsme navštěvovali veterinární ordinaci v Dolní Libchavě, od úrazu fenky jezdíme se vším pouze k dr. Vepřekovi. Nejen on, ale celý personál kliniky zaslouží za svůj přístup ke zvířecím pacientům veliký dík.
    Marta Šrédlová, Nový Bor.

Zachránil mi psa po střetu s dodávkou. Po první dny jsem mě pokyn mu volat večer, později kdykoliv při podezření na zhoršení stavu zvířete. Několik dnů infuze a pes, přesto že měl zlomená dvě žebra, "ožil a byl v dobré kondici. Samozřejmě to nebylo zadarmo, ale podle mého názoru cena přiměřená zákrokům a komfortu.