MUDr. Vlasta Holajová

Vrbno pod Pradědem 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Jesenická 12, Vrbno pod Pradědem 79326

• S

Paní doktorka se mně ujala když zastupovala mou lékařku. Ačkoliv prakticky neměla žádné vstupní informace z mé karty, pomohla mi s akutním vážným onemocněním.A nasadila účinné a správné léky. I proto jsem k ní přešla, jsem spokojená, nebývá takový nával v čekárně jako u předchozího lékaře. Jsem spokojená.

• A

Paní doktorku znám před dvácet let nejsem její pacient ale kolega a musím říct ,že je to nelépší praktická lékařka ochotná udělat pro pacienta vše co vyžaduje odborní lékař a hlavně je to člověk,kterou nezměnila doba chová se stabilně lidiský děkuji tě Vlastičo MUDr.Assefa

• Profesionalita mizivá, přístup k pacientům podle funkce,postavení. Normální běžní pacienti jsou jenom na přítěž a dobří tak na placení poplatků a příjem příspěvku od státu za každého pacienta.

je to nej lekařka

Simulantum asi šlape na kuří oka a to je štve já jsem s ní spokojen a hlavně vždy jak jsem byl nemocen pomohla mi profesionálně a když si pouštíte hubu na špacir a pomlouváte co tak se i podepsat chytráci

Taky se přidám k předešlým názorům. Několik let jsem k ní chodil. Paní Holajová (schválně nepíši doktrorka)by měla vrátit svůj diplom, protože její profesionální přístuk k pacientovi je absolutně šílený.
    Měl bych pro ní řešní - ať si otevře třeba poradnu na čerstvé pečivo.
    Jako pacient jsem musel přejít jinam, protože jsem ji přestal věřit.
    J. R.

• Paní doktorku zajímají hlavně klepy a na pacientovi,který ještě nezavřel dveře pozná že ho bolí v krku i když přišel s kotníkem.Na ženskou se chová neurvale.Takže nedoporučuji!