Plicní ordinace

Terezínská 487/71, Lovosice

• Byl to skutečně P A N doktor!!!!!!!!!!!!!

• Tento lékař byl opravdu moc dobrý :) Měla jsem ho ráda, a je mi líto, že už tu není..

• doporučuji,Maljuk

• Odpověď k nesouhlasnému názoru. Vy ale skutečně můžete jet někam jinam pokud jste nespokojena. Dnešní doba to již naštěstí umožňuje, tím mám na mysli svobodné rozhodování o svém konání, pokud je toto pro Vás nezvladatelné bylo by potřeba navštívit jiného lékaře a i jiné zařízení, doufám, že není nutno více upřesňovat!

• nejlepší pan doktor to byl ..budem si ho stále pamatovat prostě nejlepší je ho škoda ted už tam chodit nebudu ....bude nám scházet takovej jako on už nikdo není ....

• Výborný lékař - zodpovědný, vstřícný, pečlivý, skvělý diagnostik. Spolu se sestřičkami tvoří profesionální tým.

• Nejlepší lékař a hlavně člověk na pravém místě,těm negativům nevěřte,je to prostě kapacita!!!!!

• D

vynikající lékař

Velmi profesionální přístup, vstřícné jednání a návaznost na další pracoviště

• Dobrý den, nechci nijak hodnotit odborné kvality MUDr. Jenšovského, ale proč od pacientů vybírá poplatek 3O Kč sestra již v čekárně, když neví, zda proběhne klinické vyšetření nebo ne (v případě, že neproběhne, není pacientovi poplatek vrácen - vlastní zkušenost autora). Na nástěnce je uvedeno, že poplatek se hradí při cituji: "Kontaktu pacienta s lékařem v ordinaci - konzultace,..." Konec citace. Je tento postup správný? Domnívám se, že nikoli.