Trápi Vás krvácení dásní, pigmentace ( zabarvení zubú ), tvorba zubního kamene, zvýšena tvorba zubního kazu, odhalovaní zubních krčkú a jejich citlivosti? To všechno jsou dúvody proč navštívit ordinaci dentální hygienistky.
- Dentální hygiena
Lipová 664/4, Liberec 460 01
Huyen Pham
Jako studentka dentální hygieny velmi oceňuji práci paní Pavlíkové. Je velmi pečlivá, vzdělaná, zkušená a příjemná na pacienty. Vyzařuje z ní plno pozitivní energie a empatičnosti. Neznám lepší dentální hygienistku. Velmi si ji vážím.
• Dentální hygiena s.r.o. • Jiný •
Iveta D.
Opravdový profesionál, s citlivým přístupem, který se kontinuálně vzdělává ve svém oboru. Vřele doporučuji. Krásný přístup i k dětským pacientům.
• Dentální hygiena s.r.o. • •
Jitka Obšelová
Před mnoha jsem trpěla obrovskými záněty dásní a jejich krvácením a měla jsem velké štěstí, že se mne ujala paní Veronika Pavlíková, jelikož mi mé zuby zachránila.
Dojíždím za ní z Moravy, a proto mohu ocenit i její vstřícnost v plánování mých návštěv. Navíc dokázala od problémů pomoci i celé mojí rodině, a napravila i nedostatky jiných zubařů, například po sundání fixních rovnátek.
Mohu jen doporučit.• • •
Edita Homolková
Paní Pavlíkovou navštěvuji už několik let pravidelně dvakrát ročně a jsem přesvědčená, že je to skutečný odborník na svém místě a úžasný člověk. Je velmi pečlivá a svým zájmem mě stále mile překvapuje. Od mládí mám velké problémy s dásněmi, ale díky péči paní Pavlíkové a jejím radám v oblasti ústní hygieny se však můj stav výrazně zlepšil a já jenom lituji, že jsem ji nepoznala dřív. Z každé návštěvy odcházím nadšená a paní Pavlíkovou vřele doporučuji!
Kristina
Odborník na slovo vzatý. Kdyby každý pracoval tak poctivě jako v této ordinaci bylo by lidem hned lépe. Doporučuji všem, kteří nechtějí mít trápení se zuby se rychle objednat.
Milan N.
Paní Pavlíkovou mi doporučila přítelkyně s tím, že se jedná o dentální hygienistku s nejdelší praxí v Liberci, jež dělá svou práci poctivě a pečlivě. Po dvou návštěvách v její ordinaci mohu slova přítelkyně potvrdit. Takto důkladně a přesto jemně mi dosud nikdo zubní kámen neodstranil. Velmi příjemné a profesionální jednání, doporučuji.
sarka.bryers
Nejvetsi znalkyne sve profese a jednoznacne nejlepsi dentalni hygienistka je p.Pavlikova. Pred nekolika lety jsem mela to stesti navstivit prave p.Pavlikovou, diky ktere jsem do detailu seznamena s peci ustni hygieny. Pani Pavlikova je velmi prijemna, VELICE zrucna a OHROMNE pecliva. Ja i muj manzel z Australie si velmi vazime prilezitosti byti p.Pavlikove pacienty. Za peclivym osetrenim ustnich partii cestujeme pres cely svet.
pacientka
Veronika Pavlíková je opravdovou znalkyní ve svém oboru. Získala si mě svým lidským přístupem, pečlivostí, zručností a také příjemným pracovním postředím. Díky její pravidelné péči jsem stále motivována k dokonalé ústní hygieně, a tak nevím, co je kaz, už 3 roky.
Za sebe mohu jen doporučit!• • •
super super super
dona• • •
Doporučuji! Paní V.Schnapková je výborná dentální hygienistka. Jezdím za ní již osmým rokem z Prahy do Liberce, zachránila mi zuby.