Nádražní 357, Zlonice 27371
T
Tereza Brožová
Pan doktor je vždy velice laskavý a trpělivý. Extrakce osmičky byla dlouhá a náročná, ale nakonec úspěšná a pan doktor i sestřička dělali vše co bylo v jejich silách, aby zákrok byl co nejméně bolestivý.
• jiné místo • Jiný •
Martin Brož
Odborné kvality pana doktora Kučery jsou jistě značné, problém ale vidím v jeho schopnosti empatie, která dle mého názoru není na dostatečné úrovni. S pacientem moc nekomunikuje a při vrtání zubu nic neumrtvuje a vrtá i když to pacienta opravdu bolí. Díky děsu ze zubaře, který jsem získal díky němu jsem velmi dlouho zanedbával preventivní prohlídky. Dnes mám již zubařku jinou.
Radka
Velmi dobrý lékař, dobrý diagnostik. Negativně hodnotím jen dlouhé čekací lhůty, ale to je u perfektního lékaře asi normální. Bohužel
pacient 3565
pan doktor je specialista jako málo který stomatolog, jediná moucha na něm je ta že pro zdraví Vašeho chrupu se připravte že si něco vytrpíte:) pan doktor málo kdy přestane i když Vás to hodně bolí. ALe jinak vřele doporučuji.Profesionální preciznost!
Miroslav Bureš
Jsem velmi spokojen.
Jsem plně spokojen s péčí, profesionální přístup. Jen ty čekací lhůty....
Hrubiková
Vynikající stomatolog!!!Individuální přístup k pacientům a profesionální péče.Ochotný,příjemný a se sestřičkou tvoří dobrý tým.
Petra Vanova
Velmi dobrý stomatolog