Jesenická 146/12, Vrbno pod Pradědem 79326
Přístup 1*
Ochota 1*
Lidskost 1*
Vybavenost 1*
Zná svoje řemeslo a jde vidět že ho to bavi!
Prostě ví co dělá a jak to má dělat!!• Praktický lékař stomatolog • Jiný •
A.K
Odmítnut ošetření. Prý nejsem u něho registrován. VZP ale posílá registrační poplatek za pacienta.
• Praktický lékař stomatolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
besttom
Není nic horšího, než bolest zubů, která vás překvapí na dovolené. S obavami jsem přijel k panu doktoru Staňkovi a odjížděl jsem s naprosto skvělými pocity. Pan doktor se ke mně choval, jako bych byl jeho stálý pacient. U vrtání jsem necítil téměř žádnou bolest, tento lékař má neuvěřitelný cit. Škoda, že nemá ordinaci v Ostravě, ihned bych k němu přešel!!!! Jeho návštěva mě utvrdila v tom, že budu muset změnit svou stomatoložku, která mi před dvěma měsíci při preventivní prohlídce s úsměvem sdělila, že mám zuby v naprostém pořádku. Pan doktor odhalil zubní kaz, který byl až v zubní dřeni. Při odchodu mi popřál hezký zbytek dovolené. Opravdu vynikající lékař, který má zlaté ruce. Doporučuji!!!!!!!
Od prvniho dne co jsem vesla do ordinace pana Stanka se zubaru nebojim! Opravdu zlate ruce a maximalni ochota pomoct. M.S.
Pan doktor svým přístupem k bázlivým pacientům mile překvapuje. Po dlouhé době se konečně nebojím jít k zubaři
Odborník s lidským přístupem k bolesti pacienta. Svou práci umí, nic neodbývá. T. Schmidtová
libise
je dobry doktor libuse cernotova
Marek Brázdil
Lidský přístup a pochopení strachu pacienta ze zákroku dělá tohoto lékaře tím nejlepším stomatologem, jakého jsem kdy poznal. O jeho profesionální práci není třeba psát, dokazuje ji každým zákrokem.
Nejlepši zubař na světě super ordinace lidsky přistup ma zlate ruce