MUDr. Tomáš Řádek

Pardubice 1 adresa

Sam.ord.lékaře spec. - ortodoncie

Hradišťská 14, Pardubice

• S

Chodila jsem kvůli křivým zubům. Pan doktor je precizní, poctivý. Spravil mi je krásně. Jen si myslím, že by mu občas úsměv neuškodil. Jinak ordinace s sestry vše super. Mohu jen doporučit! :)

• Sam.ord.lékaře spec. - ortodoncie Jiný  •

• Č

Měla jsem zkušenost s několika ortodoncisty, ale žádný nebyl takový machr ve svém oboru jako pan doktor. Vždy jedná profesionálně, ceny přiměřené. Nepřijde mi až tak chladný jak tu popisujete.

• A

Všem doporučuji, pan doktor sice jedná chladně, ale zato vždy profesionálně. Zuby i předkus mi srovnal v období, když již nerostu, což považuji za malý zázrak. Sestry okolo pana doktora jsou sice vždy nevrlé, ale také mi nic špatného neprovedli.

• A

Sice je pan doktor opravdu studený čumák a aby si k němu člověk vzal naslouchátko,protože mluví strašně moc potichu,ale jinak si myslím že je ve svém oboru machr.Chodíme k němu přes tři roky a ještě chvilku chodit budeme.Ale věřím mu,že dceři dá zuby opravdu dohromady.Je po urazu na koloběžce a vyrazila si přední zub.

• V

Pan doktor měl v péči jednoho mého syna na prahu dospělosti a nyní druhého desetiletého. Nemám si na co stěžovat. Pravda, srandy si s ním člověk moc neužije, ale kvůli tomu tam nechodíme. Péče, kterou nám věnuje je stoprocentní. A jednou se na nás i usmál :) A ta paní v recepci, o které se píše v dřívějších hodnoceních, to musela být nějaká jiná. Ta milá a usměvavá, která tam sedí min. rok, se na ten popis vůbec nehodí. P.V.

• N

Nejhorší lékař vůbec. S lidmi to neumí a pacienty vůbec neposlouchá. Nejraději bych přestoupila. Je chladný a nelidsky necitelný a sestřičkám by úsměv neuškodily.

• T

Příjemné prostředí a kvalitní péče pana doktora i jeho asistentek. Jsem spokojená a doporučuji !

• T

Příjemné prostředí a velmi kvalitní péče. Já jsem spokojená a mohu jen doporučit!

• Pan doktor je podle mého názoru profesionál, mně srovnal zuby pěkně, zbytečně nezdržuje, ale jeho i práce asistentek je dle mého názoru kvalitní. Ceny jsou adekvátní. Paní v recepci jsem nezažila nepříjemnou, vždy se usmívala,(záleží totiž taky na chování toho druhého,že?) A rozhodně jsem za rok a půl nezažila, že by se s pacientem bavila o něčem, co souviselo s jiným pacientem. Chování Mudr. k malým pacientům nemohu posoudit.

• Perfektní, komplexní péče, hygienistka bělí zuby, pak paní doktorka dělá výplně, specializuje se jen na estetiku..