č.d. 70, Krhanice 25742
miloslav.svoboda
MUDr. Macháček je jeden z mála lékařů, kteří mají mou důvěru. Nepoužívá mechanicky medikamenty, volí individuální, citlivý a lidský přístup. Je pečlivý a důkladný, má přehled. Jako bývalý zaměstnanec VZP vím, že to lékaři nemají lehké, ale on i sestřička jsou první lék pro pacienty při vstupu do ordinace.
O
Odpad Společnosti
Citově zaujatý vůči některým osobám ..... jsem nespokojen s jeho přístupem, nekomunikuje, nezajímá se, slušně neporadí, ( např.- na zastydlou rýmu mi předepsal namáčet si lokty do horké vody, namísto solidní léčby, a poslal mě domů) .... jestli to dělá jen pro peníze, tak ať se na to raději vy....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
BV
Projevuje skutečný zájem o člověka, orientuje se ve vývoji léčebných postupů a snaží se pro pacienta udělat to nejlepší, pokud je to možné, preferuje domácí péči a nelituje svého času, aby lidem ulevil od bolestí. Nepředstírá zájem a nelže.
JV
Má rád lidi.
```• • •
Poláčková Marie
Pan doktor Macháček je velmi erudovaný a renesanční člověk. Škoda, že neambuluje více. Doufám, že jeho snahy refermovat české zdravotnictví mu vyjdou.