MUDr. Tomáš Krejčí

Ordinace PL pro dospělé

č.d. 170, Mělnické Vtelno 27738

• ~

Je ok.Jsou horší.

• Pan Krejčí je fajn,a myslím,že je i výborný lékař!mě vždy pomohl,jen více takových lékařů a dobrých lidí.díky Tome.k

• Na pana doktora si s rodinou nemuzu stezovat,vzdy nam pomohl.

NAŠE CELÁ RODINA SE U P.KREJČÍHO LÉČÍ OD ZAČÁTKU CO NASTOUPIL A ŽE JSME NĚJAKÝCH NEMOCÍ ZAŽILI,BOHUŽEL I ÚMRTÍ MANŽELA ,ALE VŽDY SE K NÁM CHOVAL VELICE PĚKNĚ A SNAŽIL SE NÁM I V TÉTO CHVÍLI POMOCI.TOMU ,ŽE JSME S NÍM SPOKOJENI NASVĚDČUJE I FAKT,ŽE PŘESTO ŽE UŽ 7 LET BYDLÍME JINDE-35KM-STÁLE JÁ I SYN S DCEROU JEZDÍME DO VTELNA.NECHCI NIKOMU NUTIT SVŮJ NÁZOR,JÁ PROSTĚ DOKUD TO PŮJDE JEZDIT ZA NÍM BUDU.

NIC PROTI JINÉMU NÁZORU,ALE KDYŽ UŽ SEM NĚKDO PÍŠE ,JE SLUŠNOST SE PODEPSAT.
    JÁ TRVÁM NA TOM ,CO JSEM UŽ NAPSALA.

Doktor,
    který předepisuje pouze léky. Léky si můžete vybrat i sami.
    Diagnozu Vám ani nezdělí. Zda-li se optáte. Odpoví: K čemu to potřebujete vědět.

Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.

nejlepší doktor co znám,jezdím za ním 35km a není mi to zatěžko,dokud bude ordinovat a já budu moct jezdit,jezdit budu-Jarka Vlk st.