Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
K.S.
-miminko objednáváno k očkování ve stejný čas jako jsou přítomny nemocné děti (nechápu objednávací systém - tak snad kojence objednám na poradnu a ne na dobu, kdy jsou v čekárně nemocní)
-miminko je váženo u sestřičky a v ten stejný čas přes její malou kancelář/ordinaci prochází nemocné děti k doktorce
-chybí vzdělání co se laktačního poradenství týká, je velmi smutné, že v dnešní době lékař matce poradí, aby kojila max 5 až 7 minut z jednoho a 5 až 7 minut z druhého prsa a poté nechat miminko vybrečet.
-čekárna je jedna velká reklama na UM
-musím vyzdvihnout aktuálnost na webových stránkách
-necítili jsme nátlak ze strany lékařky co se nepovinného očkování týká, ale jestliže jsme na očko objednáni na 11hod a vezmou nás až v 11:45 a má se čekat alespoň 30 minut v čekárně kvůli reakci, ale sestra řekne, že mají jen do 12 hodin otevřeno, tak je to opravdu úsměvné:).
A. M.
Jsem velice spokojená, chodila jsem k ní já, teď tam posílám všechny své děti. Rozumná, profi lékařka, která má přehled, empatická...
Michaela Vrbovská
Nejlepší dětská lékařka. Ochotná, šikovná, mateřský přístup. Můžu všem 100% doporučit. Lepší nenajdete.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.