MUDr. Strouhová Luba

Plicní lékař Více

Kutná Hora 1 adresa

Ordinace specialisty - TRN

Vojtěšská 301, Kutná Hora 28401

Vynikající lékařka s nadstandardním přístupem.

• Chodím k paní doktorce už nekolik let a jsem vždy velmi spokojen. Je velmi milá, příjemná s profesionálním přístupem.

• Vždy jsem byl moc spokojen s přístupem paní doktorky, má snahu opravdu pomoci, nehledí na svůj čas a nebo limity od zdrav.pojišťoven. Pacient je u ní vždy na prvním místě.

Kdyz jsem se dostala do jejich rukou, byla jsem velmi nespokojena. Lecba jednostranenho zapalu plic trvala pres dva mesice a za tu dobu jsem podstoupila otresne mnozstvi rentgenovych vysetreni - byla jsem dite (lekar, ktery muj pripad konzultoval se nestacil divit), stejne tak jsem vyzkousela velke mnozstvi antibiotik. Sama nejsem lekar, abych mohla soudit jeji metody, usuzuji tak jen z vyjadreni jinych lekaru, ktere pozdeji prizvala k memu pripadu, a po jejichz konzultaci jsem se rychle uzdravila...
    Musim souhlasit s predchozim komentarem - take je zajimaly veskere veci okolo - v rodine, dalsi problemy, spise, nez muj zdravotni stav. Byla velmi neprijemna.

Výborná a kvalifikovaná lékařka! Profesionální i lidský přístup, zejména k dětem! Vřele doporučuji!

Vynikající lékařka s nadstandardním přístupem, ochotná a laskavá k pacientům.

• R

Je to vynikající lékařka, která má nestandardní přístup k pacientům. Každému vše vysvětlí, vyšetří a je ochotná poradit i po telefonu. Doporučuji!