MDDr. Soňa Humpolíčková

Zubař · Více

• Zubní lékařství

ordinace

Paní doktorka je velmi milá a šikovná. Dokonale mi opravila už čtyři zuby, bezbolestně a profesionálně. Mohu jen doporučit .

• Maximálně profesionální přístup na úrovni. Bezbolestný dvouhodinový zákrok u akutního zánětu. Paní doktorka je velmi precizní a navíc milá. Doporučuji !

Velice šikovná mladá dáma, vše předem vysvětleno, za chvilku hotovo. Velmi milý přístup, bezbolestné zákroky.

Paní doktorka je velmi milá! Což byl skvělý začátek na moji bolestivou osmičku, kterou se jí podařilo bezbolestně a komplet vytrhnout. Objednání bylo do pár hodin. Mohu jen doporučit!

Profesionální přístup, ochota vše srozumitelně vysvětlit a poradit. Samotné ošetření také velmi nadstandardní a to i díky prostředí velmi moderní ordinace.

• Výborná a pečlivá lékařka. Ošetření bylo precizní, vše mi bylo vysvětleno, navíc je paní doktorka velice příjemná. Jsem maximálně spokojená s jejím profesionálním přístupem.

Profesionalita a kvalitní práce pani doktorky je značná. Při bolesti zubů mi poskytla nadstandardni a bezbolestnou péči. Osobni pristup a starostlivost o pacienta nechybi. Potrebuji dat zuby do "poradku" vcetne prdelani amalgamovych vyplni a to si uz necham jedine od pani doktorky.

• Nebyla jsem objednaná, ani její pacientka. Paní doktorka mi velice ochotně pomohla od problému. Ten opravdu nebyl malý - téměř dvouhodinový. Moc děkuji, už to nebolí. Eva Mejzrová