Zprávy

Aktuálně přijímám nové pacienty pouze z okresu Mělník.
Vodárenská 3827, Mělník
Běžný termín
O mně
INFORMACE PRO RODIČE : DOVOLENÁ OD 3.11.- 21.11. 2023. (ordinace pedopsychiatrie Mělník)
Milí rodiče, děti, pacienti!
Vzhledem k...
Fotografie
Běžný termín
Vodárenská 3827, Mělník
Hrazeno pojišťovnou
MUDr. Šárka Bínová- Medic Point - Mělník, centrum léčby a prevence. Aktuálně přijímám nové pacienty pouze z okresu Mělník. Na první vyšetření je potřeba konzultaci zarezervovat v délce 2x30 minut, na kontrolní pouze 1x30 minut, pokud jinak neurčí lékař.
E.S.
U paní doktorky jsme byli poprvé se synem PAS, Adhd. Působila na nás klidně, příjemně, lidsky, je konstruktivní a hlavně s pochopením. Určitě paní doktorku doporučujeme.
K.V.
P.Doktorka je skvělá,vždy poradila,pomohla,vždy vyjde vstrict.
J.S.
Profesionalita, zkušenosti, pochopení, vysvětlení a především posun k lepšímu.
Barbora
Na internetu má paní doktorka uvedené 3 adresy ordinací. Bylo mi řečeno, že ve Slaném nepracuje od roku 2014, avšak za tu dobu nebyla schopná adresu všude změnit, aby to nebylo tak matoucí. Když mi volala, tak byla dost arogantní a bylo mi řečeno, že vyšetřuje pacienty pouze z Mělnicka. Holt špatná komunikace a nedorozumění.
Hana
Byla jsem s dcerou poprvé.Přijemné jednání.Vyšetření.Jsem spokojena.
Alice Pažoutová
Velká spokojenost s profesionálním přístupem paní doktorky.
S.Z.
Příjemná paní doktorka, naslouchá, příjemné prostředí
Monika s Lukáškem
Vstřícná, empaticka, profesionál nemám co vytknout .
Z.H.
Moc příjemná .A umí to s dětma vůbec syn si ji nebál.
IR
Velmi milá paní doktorka. Srozumitelné a lidské jednání. Doporučuji.
Odpovědi
20 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, můj syn ve čtyřech letech stále nemluví-omezí se na zvuky či pouhé slabiky, nenavazuje socialni kontakty a minimálně si hraje. Byli jsme u foniatra, logopeda, ORL, ale nikdo nám nedokázal pomocí. Co byste doporučoval? Jak mu pomoci? Dekuji Martin
Dobrý den, nejprve navštivte dětského klinického psychologa nebo dětského psychiatra k upřesnění diagnostiky a pak postupujte dle jejich rad. Bínová

ráda bych se zeptala na váš odborný názor k tematu kroužků a volnocasovych aktivit dětí, v případě, kdy se dítěti nechce.
Konkrétně v situaci, kdy se rozvedli rodiče, dítě (10let) je psychicky v nepohodě, zkrátka má značnou zátěž a jeden z rodičů si přeje, aby hrálo fotbal. Dítě velmi razantně odmítá, ale pak je na hřišti výkonné. Pokud na fotbal nejde, tráví valnou většinu času u počítačových her. Na jedne straně tedy nucení, dohady, na druhé pohyb, činnost, snad odragovani. Je správné, nechat volbu na dítěti, s přihlédnutím na situaci v jake se nachází, nebo vidíte jako rozumnější, trvat na účasti dítěte ve vybraných aktivitách?
Potřebuji ujasnit názor ve své roli trenéra/učitele
Děkuji Adam
Dobrý den, pokud rodič i Vy považujete za přínosné, aby kluk s fotbalem pokračoval a jeho samotného to občas baví, tak vydržte. Bínová

O mně
Milí rodiče, děti, pacienti!
Vzhledem k...
Léčené nemoci