J. Sigmunda 87, Lutín 78349
Naty Dvořáková
Ráda bych se podělila o skvělé zkušenosti s panem doktorem Zbořilem z Lutína. Návštěv u zubaře se odjakživa bojím a jakmile jsem se dozvěděla, že bude potřeba vyčistit kanálky, dostala jsem strach. Nakonec krom injekce jsem nic necítila a jak doktor, tak i sestřička mne podporovali a uteklo to jako voda a bylo po zákroku bez problémů. Opravdu je skvělý.
• Praktický lékař stomatolog • Čištění kanálků •
Alena
Pan doktor Roman Zbořil a jeho sestřička jsou profesionálové ve svém oboru s lidským přístupem k pacientům.
Sigmi
Lékař i sestra tvoří profesionální tým.
dnes jsem u tohoto zubaře byla poprvé a musím ho pochválit.. ošetření bylo zcela bezbolestné, sestřička milá a profesionální, vše mi vysvětlil, zákrok bez problému... no oproti zubařům které jsem už navštívila je to pan dokonalá :))
Pan Zbořil je anděl! Jezdíme k němu celá rodina z poměrně velké dálky, protože má zlaté ruce. Nikdy bych nevěřil, že může být poměrně náročné ošetření u zubaře téměř bezbolestné, ale je to tak. Příjemná sestřička je samozřejmostí.
Petr
Je to Pan Zubař, s velkým "Z". Kolik zubů mi zachránil před jistým vytržením, po ošetření minulé zubařky, to se snad nepodaří jen tak někomu. Samozřejmostí u něj je snad nejmodernější technika, kterou umí využít. Profesionální přístup je samozřejmostí, věřte mi, dokáži to posoudit. Vím o čem píši. Pochybuji, že pro své schopnosti bude mít volnou kapacitu, ale pokud ano, tak vřele doporučuji. Musím samozřejmě vyzdvihnout i velmi schopnou, příjemnou, profesionální a vstřícnou sestřičku. Od tohoto týmu by se mohli učit všichni, kteří chtějí být úspěšní a dobří.
pavlina
jsem u něj krátce, je super, mám problémy, po velké zkušenosti se zubaři je ten nejlepší
Karel
Tohoto zubaře mohu všem jednoznačně doporučit. Je po odborné stránce na vysoké úrovni a jeho přístup k pacientům je příjemný.
F
Franta
Je to "PAN ZUBAŘ".Jsem velmi spokojený i se sestřičkou.Vždy OK.Kéž by bylo více takových ordinací. Příjemní lidé i prostředí.
Mirek
Lepšího zubaře jsem nepoznal. Příjemný, profesionální přístup, vstřícný. Jsem velmi spokojen.