Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Vávrová
Paní doktorka je prostě sluníčko...nestalo se mi,že by mě nějakým způsobem odbyla či si neudělala čas..jdu tam opravdu když musím a vždy mi pomůže,poradí...prostředí,atmosféra,jednání - jsem lepší nikde jinde nezažila.I sestřička je příjemná,usměvavá,spolehlivá,starostlivá,prostě ikdyž člověk nechodí k lékaři rád,tak sem ano...čeká se déle,ale máte jistotu,že i vám ten čas dopřejí a maximálně se věnují Vašim problémům....Vřele doporučuji,z naší paní doktorky a její sestřičky by si měli brát vzor,dnes,skoro všude...
~
S přístupem a péčí o pacienty paní doktorky souhlasím, tady opravdu není co vytknout. Fronty jsou hrozné, dovolat se pro termín také - ale s tím nic nenaděláte, lidi budou stonat pořád, starých lidí přibývá. Jinak by mě ale čert vzal, když se tam vloupe každý, kdo zaklepe na okno! a důchodci se tam chodí na hodiny vypovídat a zdá se Vám, že každý, kdo přijde po Vás, je ihned v ordinaci a Vy čekáte a čekáte...mohlo by to podle mého názoru jak se říká "víc odsejpat".
~
Tohle je PANÍ doktorka. Neznám lepší. O svoje pacienty se skutečně stará - tomu také odpovídá čekací doba při objednávání.
~
Výborná doktorka, když nejsem objednaný, přijdu hned ráno a když má volno, okamžitě bere. Ochotná a odpovědná.
Bez objednání se nechytáte!!! Holt Vám musí být zle, až Vás objedná! HRŮZA
~
Příjemné a přátelské prostředí a téměř rodinný přístup. Děkuji a přeji hodně spokojených pacientů v roce 2010.
~
pani doktorka Pechalová je velmi trpělivá a důkladná nic nepodcenuje a ke všemu přistupuje velmi odpovědně.přitom je také velice příjemná.v dnešní době takových lídí moc není
~
Za pani doktorkou člověk chodí jak za dobrou kamarádkou, vždy je příjemně naladěná a má pochopení. Jen ty fronty..
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.