č.d. 151, Lípa 76311
K.B.
K paní doktorce chodím od malička i s rodiči a všichni jsme s ní velmi spokojeni. Navíc je velmi příjemná a člověka připraví na každý úkon, co bude provádět.
• Privátní stomatolog • Jiný •
Jaroslav
Odešel jsem počátkem roku 2017. V mém případě neoznamovala doplatek před samotným výkonem, ale pouze nechávala vystavit příjmový doklad a inkasovala. Ve dvou případech zdravotní pojišťovně vykázala k proplacení výkony které neprovedla. Jednalo se při dvou návštěvách o fiktivní vytržení zubu a anestetikum. Považuji toto za podvod a jsem znechucen.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
Týna Dvořaková
Já jsem k této paní zubařce chodila na základní škole a byla jsem s ní velmi nespokojená. Absolutně nelidská, jako dítě jsem se k ní bála chodit, necitlivá, přísná. Už bych k ní nešla nikdy, protože "řve" snad na každého. Navíc mi není vůbec sympatická, což také dělá svoje.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
Tom N.
Vynikající lékařka. Velmi pečlivá, vlídná, příjemná a ochotná! Každý úkon dopředu pacientovi okomentuje a připraví jej na něj. Komunikace se sestřičkou i paní doktorkou je radost!
KH
Já jsem od paní doktorky odešla asi před 4 roky. Nebyla jsem tehdy spokojená s její péčí, věřím, že dnes je už všechno jinak :-)
MUDr.Rajchová,je skvělá zubní lékařka.• • •
moba2
K MUDr. Rajchové chodí moje dcera už od tří let a musím říct, že k ní vždy chodí maximálně nadšená!
Jsem velmi spokojen s celkovou péčí, skvělá komunikace.