Vladimíra Urbanová

Dermatolog · Více o specializacích

3 názory

3 názory

M.S

Paní doktorku jsem dnes navštívila poprvé a mohu říci, že jsem velmi ráda, že jsem se neřídila recenzemi, které kolují po internetu, paní doktorka je velmi profesionální ve svém oboru, rozumí, poradí, diagnóza určena, léčba zahájena, nevím co ostatní očekávají od lékaře, ale já jsem naprosto spokojená. Za mě 10/10

• jiné místo Jiný  •

• Z

Zdeňka K.

Paní doktorka arogantní, připadala jsem si,že obtěžuji.
    V nemocnici mi bylo doporučeno vyšetření bradavice, která se mi náhle udělala na obličeji. Paní doktorka mi nevěřila a moje návštěva trvala jen 2 minuty.
    Nedoporučuji.

• jiné místo Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

S touto lékařkou jsem se setkala již dříve v LDN. Milá, vstřícná a ochotná, nebylo co vytknout. Když si otevřela dermatologickou ambulanci, neváhala jsem ji navštívit. Za stolem seděla zamračená osoba, která sotva odpověděla na pozdrav. Samotné vyšetření také proběhlo téměř beze slov. Nevím, kam se ztratila ta usměvavá doktorka. Toto není jen můj názor, slyšela jsem již od mnoha lidí, jak je nepříjemná, nevěřila jsem, dokud jsem ji nenavštívila. NEDOPORUČUJI

• jiné místo kožní problémy  •