Klára Ondroušková

Nejlepší zubní péče, kterou jsem kdy měla. Pan zubař vše vysvětlí, ošetření je bezbolestné a profesionální. Oceňuji dobré plánování, v čekárně trávím minimum času.

Jaromír Petřík

velká spokojenost. Takhle by mělo vypadat ošetření u lékaře, které něco stojí a třeba se ho i bojíte. (toho ošetření)
    2,5h trvající zíkrok a ani na chvíli jsem nelitoval a neměl obavy jak to dopadne.

• A

A.G.

Vstřícný zubař, bezbolestivé ošetření, nejlepší zubař co jsem kdy měl a to z minulé zubařky jsem měl fobii, můžu jen doporučit.

Michael Richter

Velká spokojenost. Vstřícnost, pečlivost, starost o pacienta. Bezbolestné ošetření.
    Po x letech jsem neměl ze zubaře žaludeční neurózu.

M. K

Pan doktor je velmi pečlivý, ze zubů na skoro odpis udělá zázrak, a on vypadá jak kdyby tam byl od vždy, klobouk dolů

• S

Sikorová

Zatím nejlepší zubní péče jakou jsem kdy zažila! Se zuby si vyhraje, nejste pro něj jen kolonka v počítači. Doporučuji všemi deseti.