• Váš účet byl odstraněn

K paní doktorce chodím s oběma dcerami šest let. Je důsledná a vždy ochotná. Nesouhlasím s tvrzením, že nedokáže podpořit v kojení, moje dcera a já jsme toho důkazem!!! Pokud jsme přibraly, nikdy nezkoumala tabulky,jestli nepřibrala málo,hlavní bylo,že přibrala!!! A možná proto jsme kojení doteď (6m). Méně je někdy více. Lepší tato paní dr.,která při sebemenší chřipce NEPÍŠE hned ATB, ale snaží se přirodními způsoby nachlazení zbavit, než ta, která vše řeší tabletkami a pak má dítě hned po IMUNITĚ (znám takové případy ze svého okolí). Starší dcera skoro 7letá měla ve svém životě ATB jen dvakrát!!!!!

• Pacient

Výborná a pečlivá dětská lékařka...doporučuji

je to vynikající p.doktorka

• Váš účet byl odstraněn

K paní doktorce jsem začala chodit se svou dcerkou od narození, ale bohužel byla to velká chyba, paní doktorka umí vyléčit maximálně tak průjem, problémy přehlíží, všechno je u ní jen obyčejná rýma a kašel, pak lítáte po pohotovostech, kde předepisují antibiotika. Dcerku jednou praštila do hlavy o dřevěný pultík, podruhé fonendoskopem. Nemluvě o tom, že si nás pozvala třeba jen na očkování, čekali jsme třeba 2hodiny v ordinaci a i s nemocnými dětmi a paak to odnesli nemocí i my. Nemluvě o tom, že miminka musí být vsléknutá ještě v čekárně, pouze v plínce, malou jsem jednou vslékla na 13h, kdy jsme měli jít na řadu jako první a čekala jsem s ní skoro hodinu. U jiných lékařů vslékají a oblékají miminka až u lékaře- teď už to vím a je to normální!!! Největší problém nastal, když musela paní doktorka brát malé krev, tehdy jí byly 2měsíce, dceru si ode mne vzala sestra a šla k paní doktorce do ordinace, kde se půl hodiny ozývat neskutečný řev a brekot, až ostatní maminky říkaly, že to není normální, naštěstí jsem si nezabouchla dveře a do ordinace vešla, dcera byla omotaná ručníkem, sestra na ní pomalu ležela a dcera byla vysílená brekotem a fialová, paní doktorka jí brala krev z paže!!! Ale jako zdravotní setra sama vím, že tam by u tak malého miminka žádnou žílu nenašla!!! Tak jsem řekla DOST! Paní doktorka nás poslala na dětský příjem do Chomutova, aby nám odebraly krev tam mi sestra na příjmu řekla, že tohle snad není možné, aby jí brala krev z paže, že se to nedělá a odebrala jí krev z prstíčku, stačilo jedno malé píchnutí a bylo po všem, dcera o tom ani nevěděla! Když jsme šly k paní doktorce pro výsledky tak mi řekla, že je malá děsně rozmazlená a že to bude pěkněj parchant. Takže neeee, nikdy více!!! Přešla jsem a jsme nadmíru spokojeni!!!Nedoporučuji!!!

• Váš účet byl odstraněn

Jsem velmi spokojená i přes dlouhou čekací dobu,bych neměnila§Oba moji kluci jí mají rádi.

• Váš účet byl odstraněn

Výborný specialista.Ochotná,milá a snaží se pomoci.Nikdy nebyla nepříjemná.Sestra také fajn.Ikdyž se déle čeká,neměnila bych.

• D

Daniel K.

Velmi ochotná, pečlivá, velká snaha vyřešit problém.

• V

v.h.

Paní doktorka je milá, na děti působí velice dobře. Co se týká léčení obou mých dětí nemohu nic vytknout, je ochotná , pokud je třeba doporučí a zařídí léčbu u specialisty.Má příjemnou sestřičku. Ordinaci mohu jen doporučit.

jitka

Paní doktorku mají obě dvě mé děti velice rády. Je velmi pečlivá a důsledná. Jsme s ní velice spokojení.

• Pacient

Paní doktorka je velmi pečlivá a důsledná, milá k dětem, i k těm zlobivějším :-) To čekání je tam opravdu dlouhé, ale je to opravdu jen kvůli tomu, že vyšetřuje důsledně.