I
Irajn
Pan doktor mě léčil s úrazem a jsem šťastnej že výborně, že chodím a můžu žít.Kdykoliv jsem mu zavolal,měl i o víkendu na mě čas,vím že pomáhá moc lidem a to všem.Taky jeho manželka mi pomohla je to velmi ochotná paní a vždy mě s panem doktorem domluvil všechno co sem pořeboval.Kdyby se k nám chovali všichni tak jako on,tak je na světě dobře.Bohužel má od jiných doktorů i špatné zkušenosti,ale to nebudu komentovat.Kdybych nebyl chlap,tak sem kolikkrát bolestí brečel,ale pan Melichar mě fakt pomohl a tak si říkám je to borec.ni bych uš jinam nešel.
Váš účet byl odstraněn
Velmi dobrý, výborný lékař.Léčil moji maminku v roce 2007 - koleno a bérec, dodnes bez obtíží, manželku-velmi těžká operace v roce 2010, dodnes bez potíží, dále i mě v roce 2011 dopravní nehoda, bez potíží dodnes, jen si myslím , že do Vyškovské nemocnice je ho škoda. Je to lékař specialista, upřímný, umí potěšit, upřímně cítit s pacientem, je ohleduplný....velmi si ho vážím...
Nevím, zda mohu napsat nejlepší-neznám všechny lékaře...Ale doktor Melichar je velmi dobrý lékař.Léčil nejprve mě, pak ženu, nyní v dospělosti už i děti.Je vždy na profesionální úrovni, chování navzdory vždy plné čekárně, klidné, asertivní...je to prostě lékař, za kterým se už 15 let vracím.
Doktor jak má být,léčí srdce i tělo a to je super!!!!
Váš účet byl odstraněn
Myslím si, že sílu lékaře lze nejlépe poznat v krizových situacích. V momentu, kdy je Vám nejhůř a lékař Vám poslouží jako kněz, psycholog, kamarád a samozřejmě i jako lékař. Pan doktor Melichar takový je, jeho vnitřní síla, pozitivita a laskavost člověka až odzbrojuje. Pochopila jsem to až v těžké životní situaci a nikdy nepřestanu panu doktorovi děkovat za ten lidský přístup. Možná si každý musí uvědomit, že doktor není Bůh a jeho možnosti jsou pouze lidské. Doktoru Melicharovi jedničku s hvězdičkou a hodnocení vždy a zásadně jen NEJLEPŠÍ!!!! I.N.
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor Melichar mi zachránil maminku, která byla v životu ohrožující situaci. Mám v něj 100% důvěru a vidím v jeho ambulanci, jak je oblíbený. Jako na správného doktůrka si na něj ráda počkám třeba dvě hodiny, protože vím, že mi za to stojí. Už dávno mu říkám všechny své problémy a chodí k němu všichni mí příbuzní a přátelé. Je bezva. Jen kdyby takových lékařů bylo více. Mějte se hezky a toho 2xblbce podemnou ignorujte-je to jeden a týž...p.s. a my víme kdo!!!!Misha
arogance, neprofesionální chování
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pane doktore,jste nej a díky za ty všechny bolístky,které s klidem a úctou ke člověku ošetřujete. V čekárně není nikdo, kdo by řek špatného slova a kdyby řekl, na toho by jsme se my ostatní sesypali. Jste No 1 a buďte dlouho zdráv!!Nám je s Vámi vždy OK.
Je to "už" 12 let (toto letí), co jsem jel na motocyklu, tzv. rekreačku..., kochal jsem se jarem v rozpuku. Ač jsem dříve na motocyklech závodil a utrpěl nesčetně různých zranění, či úrazů, netušil jsem, že ten největší mne čeká (na motorce) až v motocyklovém důchodu. Nepřehledná, pravotočivá zatáčka, tzn., že se silnice točila (bez příkopy) kolem asi 3 m vysoké meze, která tvořila kolem vozovky přírodní zeď. Byl jsem 40cm od své krajnice, právě asi v polovině rádiusu zatáčky, ve velmi mírném náklonu, v tom, se proti mně vyřítil (pochopitelně v mém pruhu) automobil, se 17-i letým "řidičem", navíc opilým, který ke všemu vůz který "řídil" ukradl. Prostě si zatáčku, do které neviděl "stříhal". Mnohokrát jsem zažil blázny za volantem a mnohokrát jsem, díky motokrosovým zkušenostem unikl. Tento gauner mi však nedal žádnou šanci...., čelní náraz... , byl jsem ...., no nahadry. Lékařka ze záchranky (byl jsem při vědomí) mi (mnohokrát děkuji paní Doktorko!!!) dal na výběr, buďto prý do jisté okr. nemocnice ( tam by mne čekalo jistě již jen poslední pomazání), nebo do FN Brno. Vybral jsem si samozřejmě Brno..., vždyť jsem chtěl ještě žít. Prognóza v Brně nebyla příliš dobrá. Lékař, který mne přijímal hovořil cosi o amputaci končetiny (!!!) ale....., ale jak už to (někdy) tak bývá, měl jsem štěstí v tom pořádném neštěstí. Na příjmu byla mimo jiné i má švagrová (velikou pusu Ilonko!), jako staniční. Když zjistila, že jsem to já, bylo ji jasné, že.... no že na to, aby mi vzali nohu jsem ohromný zbabělec....posera. Znala lékaře, co dle jejího soudu by si s mojí nebohou nohou věděl rady. Ke všemu..., ten lékař měl dovolenou..., no nevzdala to a ukecala jej.... Pan MUDr. Jindřich Melichar, CSc. mne operoval..... a vážení! Já tu nohu mám dodnes! Chodím po svých...., ba si i s ženou na plese zatančím a když (bohužel často) pobolívá, tak jí pohladím a říkám ji, že jsem moc rád, že ji mám. Ta operace nebyla lehká a ani jednoduchá..., vím to. Za operaci, následnou péči a rehabilitaci nezbývá, než panu doktorovi vyslovit uznání a poděkování. Je mi sice dnes líto, že už není v Brně, ovšem nepochybuji o tom, že jej budou pacienti ve Vyškově milovat. Tak hodně zdaru Pane Doktore!
Andrea
Dobrý den, pokud jde o pana doktora, ktarý působil ve FN Brno Bohunice tak bych chtěla říci, že jsem se s lepším lékařem ještě nesetkala. Žádný lékař si se mnou nevěděl rady a nebo to prostě řešit nechtěl. Nejsem z Brna a přesto jsem se odhodlala tuto nemocnici navštívit a požádat lékaře o vyšetření a jeho názor. Dostala jsem se do ,rukou, Mudr. Jindřicha Melichara a ten se nedivil mým problémům. Začal vyšetřením, UTZ a zkončil zákrokem, který mě konečně po dvou letech zbavil velkých bolestí!!! A najednou šlo vše bez problémů A aniž bych měla pocit, že tím lékaře obtěžuji, jak se kolikrát mnozí lékaři tváří když za ním přijdete s nějakým zdravotním problémem! Takže děkuji pane doktore ještě jednou!