č.d. 42, Zašová 75651
Martina Mazáčová
Velmi vstřícný a lidský přístup k ošetření neregistrovaného pacienta při bolestivém případu, kdy mě nemohl ošetřit můj zubař. Děkuji.
• Ordinace praktického zubního lékaře • Jiný •
ajulinka024@seznam.cz
S tuto paní zubařkou jsme velice nespokojeni, proto jsme také od ní odešli. Nechat dětem, byť i malý kaz na mléčném zubu a neopravit jej, říct, že to nemá smysl, tak to je teda síla. Paní zubařka by měla vědět, že i když jde o malý kaz, má se zub opravit a ne nechat kaz ten zub rozežírat dál, nedej bože kdyby dostalo dítě zánět. Navíc i když už nějaký ten zub opravila, blomba během týdne vypadla. Asi používá nekvalitní materiál.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Honza M.
Tato paní zubařka mi způsobila, že jsem přišel postupem času o dva zuby !!! Byla sice velmi milá, ale to mi už mé zuby nevrátí. Nenašla mi kazy.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Věra D.
Nejlepší zubní lékařka, jakou jsem kdy měla. Velmi profesionální a vstřícný přístup. Mluvím i za všechny mé příbuzné, kteří k ní chodí.
Markovi a rodina
Nemám co dodat. Je to nejlepší stomatolog, jakého jsme kdy poznali. Hovořím za celou naši širokou rodinu, která ji navštěvuje.
Perfektní,není co dodat.
Paní doktorka je úžasná ve všech směrech. Neměnila bych ani za nic. Doufám, že zůstane v Zašové napořád :-)
Strašně hodná a milá paní zubařka.Chodím k ní i s ročním synem a skvělý přístup hned od začátku.Maximální spokojenost.
Nejlepší zubařka jakou znám. Ochotná, milá a stašně hodná.
S paní zubařkou jsme velmi spokojeni celá rodina.S kvalitou ošetření i s přístupem.Těhanovi