Husova 76/245, Liberec 46001
PJ
K panu doktorovi chodím už léta a jsem velice spokojená. Vždy je empatický, sestřičky milé, všichni dodržují intimitu pacienta a jsou ohleduplnní.Před tím jsem prodělala prohlídku u jiného lékaře na gastru v Kláštěře a tam to bylo velmi ošklivé-přístup doktora tak nehorázný, že se i jeho sestra omlouvala. Tak jsem šla k Mudr. Richterovi poprvé se strachem a nyní se vlastně na vyšetření "těším" :-) Děkuji celému personálu tohoto zařízení.
J.
Tak za mě nejhorší vyšetření v životě.A to vydržím hodně co se týká bolesti. Částečná kolonoskopie,taková bolest ,brečela jsem,křičela bolesti až mě z toho chytla panika.A stále se pokračovalo,vzpamatovávala jsem se z toho týden. Už nikdy víc a k panu doktorovi taky ne
E
E.K
Byla jsem u pana doktora na částečné kolonoskopii a po přečtení recenzí jsem se velice bála. O to víc jsem byla překvapená, jak byl pan doktor milý a empatický. Vyšetření trvalo snad jen minutu, celou dobu mě pan doktor držel za rameno a uklidňoval, to samé sestřičky, které mě uklidňovaly už od příchodu v čekárně. I když je to nepříjemné vyšetření, odcházím se skvělým pocitem z celého průběhu a velice děkuji za tento přístup celému personálu. :)
W
WAF
Po přečtení zkušeností některých zde jsem se opravdu opotila při představě na jaké vyšetření tam mířím a co mě tam teda bude čekat. Ale jaké bylo mé překvapení! Všichni v ordinaci byli naprosto báječní, velmi milí vstřícní, příjemní. A pan doktor je snad anděl. Tak milé a pohodové jednání, vše vysvětlil, co bude dělat, kdy to muže byt nepříjemné a proč a jak dlouho to potrvá. Přestože tyto informace dostanete předtím k přečtení, stejně vše řekl a mohla jsem se doptat. Samotné vyšetření samozřejmě není nijak příjemné, ale sestra i pan doktor mě podporovali, říkali co dělají a jak to bude dlouho trvat. Oznamovali, že se blíží nepříjemná chvilka. Zkrátka vše bylo tak jemné a intimní, jak jen může proktologické vyšetření být. Pan doktor dokonce i lehce vtipkoval- tedy ne v té nejchoulostivější chvíli samozřejmě. Takže pokud máte obtíže a hledáte “odvahu” s tím něco dělat, neváhejte. Opravdu mohu porovnávat, podobná vyšetření jsem už prožila a tohle bylo nesrovnatelně nejlepší.
P.K.
Pana doktora jsem zjevně obtěžovala svou návštěvou, ke které jsem se odhodlala po měsíci bolestí a bezradnosti. Šla jsem k němu se strachem, bolestí, studem a odcházela jsem v šoku z jeho přístupu a chování. V podstatě se divil, že mě něco bolí, vyšetření bylo bolestivé, arogantní tón hned při první větě, že se člověk bojí na něco zeptat, nebo cokoli říct. Byla jsem u pana doktora poprvé a naposled. Než jsem k němu šla, četla jsem velmi rozdílné recenze a bohužel jsem se spoléhala na ty kladné. Tak nevím… proč se chová k pacientům tak rozdílně. Já se z této návštěvy budu nějakou dobu vzpamatovávat.
MK
Bohužel jsem musela řešit poměrně bolestivý stav ne úplně příjemným vyšetřením. Byla jsem tedy dost ve stresu, což pana doktora očividně popudilo. U vyšetření se mi udělalo zle, sestry byly milé, doktor nikoli. I to by se dalo nějak překousnout, kdyby mi po vyšetření pomohl, což se nestalo, takže musím jinam a absolvovat to celé zbytečně znovu.
LD
MUDr. Petr Richter je skutečně profesionál, odborník na úrovni. Komunikace - stručná a jednoznačná, poučení pacienta, co má dělat, popř. dodržovat. Velice citlivě provedené vyšetření střev, břicha, močových cest. Mám jen kladné zkušenosti. Mohu vřele doporučit.
F
FF
Po přečtení recenzí zde ,jsem jel k doktoru Richterovi s určitými obavami ,neboť na aroganci ,kterou tady někteří popisují já reaguji až nepřiměřeně arogantně . Nic takového se v jeho ordinaci neděje !
Pokud potřebujete doktora ,který na pohodu vyšetří ,určí diagnózu a navrhne léčbu ,tak jste tam správně. Pokud je pro vás arogance že vás
neuvítá kávou a zákuskem ,tak běžte jinam.
MH
Bohužel musím souhlasit s ostatními negativními názory.
Bez empatie, povýšenost a nepříjemný radikální přístup...
Za mě to byla velmi nepříjemná zkušenost, jak s doktorem, tak i se zákrokem... tedy nedoporučuji => zažádám si o nové vyšetření u jiného lékaře, poněvadž po odchodu nejsem z vyšetření vůbec moudrý spíše v šoku...• Odborný lékař gastroenterolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
J. B
absolutně nedoporučuji tohoto lékaře - pan doktor Richter je mrzutý nevrlý a povýšenecký ...
Každou svou arogantní větou mi dával najevo svou nadřazenost ...
Vyšetření u něho je nedůstojné a velmi nepříjemné.
PS: Toto NENÍ v žádném případě stížnost na tohoto pana doktora ,
tu jsem mimochodem již podal k lékařské komoře . -
TOTO JE POUZE MÁ VLASTNÍ ZKUŠENOST . kterou by měli znát i jeho budoucí pacienti ...
přeji všem hezký den• Odborný lékař gastroenterolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní