MUDr. Petr Bartl

Vranovice 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

U Floriánka 36, Vranovice 69125

• B

Ochotný vysvětlí vše do detajlu příjemné chování jak v ordinaci tak i u sestřičky. Při

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• A

Pan doktor je ochotný ,vždy dobře poradí a vše vyléčí i sestra je super .Jsem rád že je pan doktor v naší obci. VŠEM DOPORUČUJI !!!!! :-)

Vynikající praktický lékař, maximální odborník na profi úrovni! To platí nejen o panu doktorovi, ale samozřejmě i o jeho zdravotní sestře! V naši obci tak skvělého lékaře nepamatuji! Chvála, chvála, chvála, a velké díky!!

• G

Pan doktor je opravdu lékař človíček,jak bylo zde již vyřčeno,vstřícný,ochotný,příjemný.A jak bylo také řečeno sestru vyměnit,protivná,náladová a hraje si na víc než má.Takže pane doktore fandíme,vydržte tu s náma a výměna personálu nutná.

Vynikající praktický lékař, doporučuji všem!

• je to velmi dobry doktor,jsem rada ze je u nas

• nejlepsi doktor ke kteremu jsem chodila

• jo to super dokturek

• Ochotný,dobrá komunikace nejen v ordinaci ale i po telefonu.

• profesionální, důsledný, zodpovědný přístup k práci a lidský (vstřícný) přístup k pacintům