MUDr. Pavel Roth

4 názory

Praktický zubní lékař

č.d. 370, Ostrov u Macochy 67914

4 názory

Mému 5-ti letému dítěti začal bolet zub. Pan doktor měl zubní pohotovost. Nejen, že byl nepříjemný, ale dokonce mi odmítl i dítě ošetřit. Vím, že bylo hodinu před koncem jeho pohotovosti. Ale je to hodina a od čeho tam potom tedy je? Já bych k němu osobně nešla ani na prohlídku ordinace.

• Z vlastní zkušenosti jej doporučuji

• K panu zubaři jsem chodila od školních let. Co mohl, tak mi snad zkazil. Moje nynější zubařka mi všechny plomby musela udělat znovu. Za přední plombu jsem u ní sice zaplatila asi 800, ale drží již 10 let, což u pana Rotha trvalo cca půl roku. Když mi trhal stoličku, nevšiml si, že mu vypadla do rány plomba a vše zašil. Plomba mi začala hnít a jinde mi museli sundávat můstek a řezat a vyndávat zarostlou plombu. Když mi umrtvoval zub, neodhadl množství arsenu a já skončila na pohotovosti.... Opravdu nikdy více!!!

K panu doktorovi chodím od svých školkovských let a nikdy jsem si nestěžovala na žádnou chybu jak v práci tak v jednání....Pomohl mi kdykoliv a bez velké bolesti, a na trhání je opravdu odborník.