MUDr. Pavel Halla

Zubař Více

Ratíškovice 1 adresa

Praktický zubní lékař

č.d. 710, Ratíškovice 69602

Výborný zubní lékař s příkladným přístupem k pacientu. Komunikativní, vysvětlí problém a postup ošetření. Citlivě vnímá bolest pacienta a při zákroku je velmi šetrný. Znamenitý profesionál s dlouholetými zkušenostmi. Za takovou zdravotní službu rád zaplatím.

• Upltě nejhorší !!!!!!!! lidi nechodte tam !!!!! Nechal sem si tam dělat zub a ten se hned rozpadl a když sem to došel reklamovat poprvní mě vyhodil, podruhé to zabrousil a poté řekl že se zabroušeným už nemám nárok na reklamaci a je to ještě horší než bylo !!!

• Dlouholetá spokojenost, vztřícný, odborník, ví co dělá

Vynikající stomatolog, lékař s dlouholetými zkušenostmi, vždy bez nejmenší bolesti, vždy naprosto bez problémů a navíc s milým úsměvem na tváři. Lékař s velkým L. Doporučuji.

• .

Výborný zubní lékař...pravda, že někdy trošku "drahý", ale zdraví je to nejdůležitější co máme, takže myslím, že za péči pečlivého a zkušeného lékaře každý rád zaplatí...hlavně v dnešní době, kdy najít dobrého zubaře je velký problém..