Blovice

Americká 55, Blovice 33601

• V

Pan doktor i sestrička opět velmi milý,příjemný,prostě paráda.Dcera je nadšená.Už se těšíme na další návštěvu Naprostá spokojenost.

• I

Velice arogantní a nelidský přístup. A to jak vůči dospělému, tak bohužel i vůči dětem. Každá návštěva naprosto strašná. Pak doktor je tak nepříjemný člověk, co si nevidí do pusy, že už syn několikrát odcházel smutný a já velmi zaskočená. Jakmile bude možnost změnit lékaře, bez váhání tak učiníme.

• Blovice Jiný  •

Pan doktor je velice arogantní a vulgární vůči člověku. Zuby mi sice srovnal, ale je to velmi velké utrpení, někdy jsem chodil z ordinace i s brekem. Při jakéhokoliv dotazu se snaží člověka zesměšnit a případně se i vysmívat, že jde k němu dítě s rodičem. Takové peklo bohužel nezačíná hned, ale zhruba po roce léčby, kdy už nemůžete jinam. Rozhodně nedoporučuji

• A

Doktor velice příjemný, milý, profesionální projev. Přístup k rodičům a dětem fantastický.
    Vše vysvětlí, doporučuji všem...

• Blovice Jiný  •

Doktor arogantní, nepříjemný k rodičům i dětem.. nedoporučuji..nikdy více

• Blovice Jiný  •

NEJLEPŠÍ ortodontista široko daleko - pečlivost, způsob vysvětlení, celková léčba - VŠE VÝBORNÝ. Jakákoliv negace vypovídá pravděpodobně o diagnóze, která nepatří do ordinace ortodontisty.

• A

Naprostá tragedie, arogantní jednání, přístup k dětem otřesný. Neprofesionální přístup. Ordinace špinavá. Hygiena žádná.

• Blovice Jiný  •

• Chodila jsem k němu ještě na Lochotín, a díky němu mám zoubky jak perličky.Kdyby tenktrát poslechl kolegu, mé zuby vytrhl a nahradil implantáty jenže....Nedal se a trval na svém. Dnes mám všechny zuby srovnané a své. Proto jemu patří velký dík. Michala

• H

:) mám díky němu krásnější úsměv