Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolíZkušenosti
Petr
Vynikající a pečlivý Pan doktor,který se Vás nesnaží odbít.Léčbu táhne až o konce a vždy cítíte,že má zájem.
P.S.Poděkování i ochotné sestřičce.
~
Pan doktor je kapacita.Moc mě pomohl po mé přechozené chřipce.Měl se mnou práci,ale věděl přesně,jak mě vyléčit.Doporučuji.
~
je to nejlepsi lekar i kdyz si se mnou nevi nikdo rady ani v nemocnici pan stach vzdycky neco vymysli a pomuze mi i kdyz mne ma v ordinaci porad
~
Kdyby byli všichni lékaři jako je pan MUDr. Štach, tak by asi nebylo nemocných. Opravdu nej lékař.
Věra V.
Pan doktor je velmi vstřícný, má lidský přístup a je opravdový odborník. Jsem s ním velmi spokojena. Mohu jej vřele doporučit všem pacientům.
marek
Vynikající a velmi pečlivý,opravdový odborník který mně už dvakrát vytáhl z "louže" když můj obvodní lékař byl s rozumem v koncích, mohu ho jen doporučit.
lysáková
většina pacientů o něm mluví velmi pozitivně velmi pozorně vyšetřuje a léčí ,na každého si uděudělá dost času a pracujei po ordinačních hodinách když má hodně pacientů
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.