Žádám o pomoc
dobrý den, chtěla bych vás požádat o pomoc. V poslední době spoustu situací nezvládám, a zhroutím se téměř ze všeho. S mamkou už nekomunikuji tolik kolik bych chtěla a spíš se jenom hádáme. Ve škole se mi zhoršují známky, jako sportovec kašlu na tréninky. Nic mě nebaví. Po nocích brečím a v nějakých chvílích se začnu i klepat, taky skoro vůbec nespím. Jako další často uvažuji nad sebevraždou, myslím si, že by to všem ulevilo.
Nedokážu se nikomu svěřit se svými problémy, nikomu nedokážu nic říct, a proto doufám a hledám že najdu někoho, kdo by mi pomohl, někoho komu bych se mohla svěřit.
Předem děkuji za odpověď.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, bylo by dobré, ať vyhledáte urgentně odborníka- psychiatra a také klinického psychologa. Nepíšete, odkud jste, ani kolik máte roků, tedy nemohu Vám poradit blíže. S pozdravem M.Folt
Obdobné otázky
- Dobrý den paní doktorko je mi 13 a bolí mě prsa když na ně sáhnu tak cítím takovou bouli bolí to mám to už dyl a nevím co s tím a strie na prsou zmizí nebo je tam budu mít navždy ?Je v hodné ve 13 užívat tampony?děkuji
- Dobry den.Syna-1rok trapi svedivy ekzem na rukou-z vrchni strany loktu.Jedna se o cervene suche fleky.Na jedne ruce i mokvajici.Moc prosim o radu,jakym zpusobem se o pokozku starat?Nejlepe necim prirodnim.Internet je plny protichudnych info.Pripadne prosim o termin,kdy bychom mohli prijet.Dekuji
- Dobrý den, trápí mně akné na zádech a hrudníku po vysazení antikoncepce, cca 10 měsíců zpátky. Je mi 33 let. Můžu se k vám objednat nebo přijít bez objednání? Děkuji
- Dobrý den, zajímalo by mě, zda-li je možné nechat si Vaše služby proplácet pojišťovnou (či do jaké výše), nebo jestli je nutná přímá úhrada od pacientů.
- Dobrý den, jsem v předčasném přechodu (41 let) a chtěla jsem se zeptat, zda je možné předejít osteoporóze jinak než hormonální léčbou? Jaký je váš názor na fytohormony? Děkuji.
- Dobry den mam asi vice problemu jde sjednat nejake terapie?
- Dobrý den, dozvěděla jsem se od gynekologa podle výsledků mého hormonálního profilu, že za mou amenoreou stojí zvýšený prolaktin plus estrsdiol, progesteron, LH, FSH, vše mimo limity, ale navíc mám nález poukazující na poruchu štítné žlázy, a proto mě nechce léčit on sám, ale žáda konsilium endokrinologa.…
- Dobry den, chci se zeptat jestli byste byl schopny vyresit muj problem - parurezu? Kolik by to i priblizne mohlo stat? Dekuji
- Dobrý den , potřeboval bych se zeptat ohledně syna Romana věk 14 let závodně hraje fotbal za MFK Chrudim při školním turnaji došlo 2.6.2017 k distorzi v kyčli i svalových úponů .Byl by možný návrh rehabilitace a určit délku . Děkuji s pozdravem
- Dobry den psne doktore, mohu se prosim zeptat na moznost operace krcnich mandli za pomoci krevni plazmy? Jiz nekolik tydnu (cca 5) mam streptoka A Pyogenes (masivni vyskyt) a nezabraly ani troje atb (2xOspen a 1x 10dnu kura injekcnim penicilinem). Na anginy jsem nikdy netrpela, ale pani doktorka v Thomayerove…